Έφαγε πρόστιμο επειδή «έσπασε» την απαγόρευση και τον συνέλαβαν για το… (τίγκα στην κάνναβη) Ι.Χ. του!

Must Read

Οι απαγορεύσεις κυκλοφορίας και η έντονη αστυνόμευση δεν απέτρεψαν έναν 58χρονο στη Θεσσαλονίκη να φορτώσει το αυτοκίνητό του με δεκάδες σακούλες γεμάτες κάνναβη, για να τις μεταφέρει στον Έβρο, ώστε να «τροφοδοτηθούν» οι πιάτσες των εξαρτημένων.

Ωστόσο συνελήφθη τα ξημερώματα της Κυριακής των Βαΐων, κατά τη διάρκεια ελέγχου των μέτρων από την Τροχαία Λητής, κοντά στον σταθμό διοδίων Ανάληψη. Από την έρευνα διαπιστώθηκε ότι είχε στο αυτοκίνητό του 100,9 κιλά κάνναβης, συσκευασμένα σε 11 δέματα, τα οποία και κατασχέθηκαν μαζί με ένα κινητό τηλέφωνο.

Οι αστυνομικοί προχώρησαν στη σύλληψη του 58χρονου, ο οποίος θα οδηγηθεί στο Αυτόφωρο για να δικαστεί για παράβαση του νόμου περί εξαρτησιογόνων ουσιών. Επιπλέον του βεβαιώθηκε και το διοικητικό πρόστιμο των 300 ευρώ για παράβαση της ΚΥΑ περί απαγόρευσης μετακινήσεων.

Σύμφωνα με την έρευνα των αστυνομικών της Ασφάλειας Λαγκαδά, ο διακινητής προμηθεύτηκε τα ναρκωτικά από περιοχή της Θεσσαλονίκης προκειμένου να τα μεταφέρει σε περιοχή του Έβρου, προκειμένου να λάβει σημαντικό χρηματικό ποσό από το κύκλωμα, ως αμοιβή.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This