Δωρεάν γεύματα σε 140 ηλικιωμένους του Γηροκομείου Αθηνών από τον «Μπαρμπαστάθη»

Must Read

Με πρωτοβουλία του Περιφερειάρχη Αττικής Γ. Πατούλη εξασφαλίζονται δωρεάν γεύματα και δείπνα σε 140 ηλικιωμένους του Γηροκομείου Αθηνών από την εταιρεία Μπάρμπα Στάθης Α.Β.Ε.Ε..

Η σχετική προσφορά έχει γίνει ήδη αποδεκτή με επιστολή προς τον Περιφερειάρχη από τον Πρόεδρο του Δ.Σ. του Γηροκομείου Ζώη Κολιό. Η σίτιση θα ξεκινήσει από τα μέσα της Μεγάλης Εβδομάδας και θα διαρκέσει για δύο μήνες.

Ο Περιφερειάρχης Γ. Πατούλης εκφράζει τις θερμές ευχαριστίες του προς την εταιρεία Μπάρμπα Στάθης Α.Β.Ε.Ε. η οποία αναλαμβάνει για το συγκεκριμένο διάστημα την πλήρη παροχή της σίτισης των ηλικιωμένων του Γηροκομείου Αθηνών. Να σημειωθεί ότι η σίτιση θα περιλαμβάνει μαγειρεμένα γεύματα υψηλής διατροφικής αξίας, πλήρως προσαρμοσμένα στις ειδικές ανάγκες διαιτολογίου των ηλικιωμένων.

Όπως δήλωσε ο Περιφερειάρχης, «η Περιφέρεια Αττικής αξιοποιεί τις προσφορές επιχειρήσεων και συμβάλει στην εξασφάλιση της σίτισης των ηλικιωμένων του Γηροκομείου. Ευχαριστώ θερμά την Μπάρμπα Στάθης Α.Β.Ε.Ε. η οποία με την προσφορά της έρχεται να ενισχύσει τον κοινό αγώνα που έχουμε ξεκινήσει για να αναπτύξουμε ένα δίχτυ προστασίας για τον ευάλωτο πληθυσμό. Σε αυτή τη δύσκολη εθνική μάχη που δίνει η χώρα απαιτείται συστράτευση και έμπρακτη αλληλεγγύη απ΄ όλους μας. Με ευαισθητοποίηση και σύμπνοια όλοι μαζί δίνουμε τον κοινό αγώνα».

Η Περιφέρεια Αττικής το προηγούμενο διάστημα είχε παραδώσει τρόφιμα και υγειονομικό υλικό στο Γηροκομείο. Επίσης μετά από ενέργειες του Περιφερειάρχη και Προέδρου του ΙΣΑ Γ. Πατούλη μετέβη στο Γηροκομείο ομάδα ιατρών από το Ιατρείο Κοινωνικής Αποστολής και ψυχολόγοι προκειμένου να παράσχουν υπηρεσίες ιατρικής και ψυχολογικής υποστήριξης.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This