Δευτέρα, 28 Σεπτεμβρίου 2020

Δυσαρεστημένοι οι αστυνομικοί για το σποτ του κορωνοϊού

Ανάγνωση: 2 λεπτά

Σφόδρα δυσαρεστημένοι δηλώνουν οι άνδρες και οι γυναίκες που υπηρετούν στα Σώματα Ασφαλείας. Αιτία ένα «αχάριστο», όπως το χαρακτηρίζουν, κυβερνητικό βίντεο, το οποίο εκθειάζει τις προσπάθειες όλων των εμπλεκομένων στη μάχη κατά του κορωνοϊού, αλλά ξεχνάει την ΕΛ.ΑΣ.

Η Ένωση Αξιωματικών Αττικής της ΕΛ.ΑΣ. εξέδωσε «οργισμένη» ανακοίνωση, αναφέροντας ότι από το σποτ, το οποίο προωθεί και ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, απουσιάζει η εικόνα των αστυνομικών της πρώτης γραμμής.

Αναλυτικότερα, οι συνδικαλιστές της ΕΛ.ΑΣ. υποστηρίζουν ότι: «το βίντεο σκιαγραφεί την πραγματικότητα, αποκρύπτει όμως τη μεγάλη αλήθεια. Με έναν συγκινητικό τρόπο παρουσιάζεται η αγωνιώδης προσπάθεια των σκληρά εργαζομένων, διαφόρων κλάδων, για να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στους πολίτες που πειθαρχούν και μένουν σπίτι τους.

Αποκρύπτει όμως τη μεγάλη προσπάθεια που καταβάλουν οι Έλληνες αστυνομικοί για να τηρηθούν και να εφαρμοστούν τα υποχρεωτικά και αναγκαία μέτρα προκειμένου να μην εξαπλωθεί ο νέος κορωνοϊός.

Αυτή την προσπάθειά μας την αποτύπωσε σε στιγμιότυπο του ενός δευτερολέπτου, όπου εμφανίζεται μόνο ο αναμμένος φάρος περιπολικού οχήματος και τίποτα άλλο.

Εμείς, για να γνωρίζουν αυτοί που δημιούργησαν αυτό το βίντεο αλλά και αυτοί που το ενέκριναν, συνεχίζουμε την προσπάθειά μας και εκτελούμε το καθήκον μας. Η παρουσία όλων των αστυνομικών είναι παντού όλο το 24ωρο, λόγω της αναστολής των αδειών μας, και πραγματοποιούμε ελέγχους και τις απαραίτητες φυλάξεις σε δομές και περιοχές, εκθέτοντας τον εαυτό μας και την υγεία μας σε πολλαπλούς κινδύνους».

Και καταλήγουν λέγοντας ότι «είμαστε δίπλα στον πολίτη και για αυτόν αγωνιζόμαστε», ενώ συμπεραίνουν μελαγχολικά: «Όλα τριγύρω αλλάζουνε και όλα τα ίδια μένουν».

Σπάμε τα στεγανά της ενημέρωσης! Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο newsbreak.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

Η δύναμή μας είστε εσείς! Γίνετε ενεργά δημοσιογράφοι του newsbreak.gr! Στείλτε μας ειδήσεις, βίντεο και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ