Τρίτη, 29 Σεπτεμβρίου 2020

Σε αναστολή λειτουργίας μπαίνει και η «Χαλυβουργία Ελλάδος Α.Ε.»

Ανάγνωση: 2 λεπτά

Η Χαλυβουργία Ελλάδος γίνεται η επόμενη μεγάλη βιομηχανική μονάδα στην περιοχή του Βόλου που «κατεβάζει ρολά» και θέτει το προσωπικό της σε διαθεσιμότητα, για τουλάχιστον ένα μήνα.

Η «Χαλυβουργία Ελλάδος Α.Ε.» ενημέρωσε τους περίπου 300 εργαζόμενους της εταιρείας, ότι αναστέλλει τη λειτουργία της λόγω έλλειψης πρώτων υλών και μείωσης των παραγγελιών. Οι εργαζόμενοι στην επιχείρηση, τόσο στην μονάδα στην Α’ ΒΙΠΕ Βόλου, όσο και στο εργοστάσιο-υψικάμινο της Β’ ΒΙΠΕ Βόλου εντάσσονται στα μέτρα ενίσχυσης της Κυβέρνησης.

Η εταιρεία, που ανήκει στην οικογένεια Μάνεση, ανακοίνωσε στο προσωπικό ότι θα καταβληθεί το πρώτο δεκαπενθήμερο του Απριλίου, τα χρήματα που αναλογούν στο δώρο του Πάσχα, αλλά και διατακτική 200 ευρώ.

Η «Χαλυβουργία Ελλάδος Α.Ε.», είναι η δεύτερη μεγάλη χαλυβουργία στην περιοχή του Βόλου, μετά τη «SOVEL», που μηδενίζει την παραγωγική της διαδικασία και θέτει σε διαθεσιμότητα το προσωπικό της.

Σπάμε τα στεγανά της ενημέρωσης! Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο newsbreak.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

Η δύναμή μας είστε εσείς! Γίνετε ενεργά δημοσιογράφοι του newsbreak.gr! Στείλτε μας ειδήσεις, βίντεο και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Γιώργος Χαρβαλιάς
Γιώργος Χαρβαλιάς
Δημήτρης Σέργιος
Δημήτρης Σέργιος
Απόστολος Κρητικόπουλος
Απόστολος Κρητικόπουλος

ΔΗΜΟΦΙΛΗ