Πέμπτη, 24 Σεπτεμβρίου 2020

Τσάκωσαν ζευγάρι που φόρτωσε σούβλα και έστειλε μήνυμα για… παροχή βοήθειας στο 13033

Ανάγνωση: 2 λεπτά

Το θράσος ορισμένων που επιμένουν να μην υπακούν στα μέτρα απαγόρευσης κυκλοφορίας, μερικές φορές ξεφεύγει από την σφαίρα της φαντασίας!

Αστυνομικοί σταμάτησαν για έλεγχο ένα ζευγάρι που κατευθυνόταν σε χωριό των Καλαβρύτων και συνειδητοποίησαν ότι είχαν φορτώσει το όχημά τους με διάφορα τρόφιμα μακράς διάρκειας και μια… σούβλα!

Το ζευγάρι υποστήριξε ότι είχε όλα τα έγγραφα νόμιμης μετακίνησης και έδειξαν στους αστυνομικούς το μήνυμα που είχαν στείλει στο 13033 το οποίο επικαλείται «παροχή βοήθειας σε άτομο που έχει ανάγκη».

Επειδή η δικαιολογία τους δεν έπεισε τους αστυνομικούς, μιας που φέτος απαγορεύεται το σούβλισμα, και κανένας άνθρωπος δεν έχει ανάγκη να του μεταφέρουν μια… σούβλα, επιβλήθηκε και στους δύο πρόστιμο 150 ευρώ για άσκοπη μετακίνηση.

Σπάμε τα στεγανά της ενημέρωσης! Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο newsbreak.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΕΛΛΑΔΑ FM 94.3

Η δύναμή μας είστε εσείς! Γίνετε ενεργά δημοσιογράφοι του newsbreak.gr! Στείλτε μας ειδήσεις, βίντεο και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ