Μεγάλη (η) Εβδομάδα… μεγάλα και τα πρόστιμα! 98 νέες παραβάσεις τη Μ. Δευτέρα για άσκοπες μετακινήσεις

Must Read

Όσο κι αν διπλασιάστηκε η αξία των προστίμων, κάποιοι επιμένουν και φέτος να κάνουν Πάσχα με τους… δικούς τους όρους!

Όσο, όμως, κι αν προσπαθούν απεγνωσμένα να φύγουν από το κλεινόν άστυ για Πάσχα στις εξοχές, τα μπλόκα «καραδοκούν», με αποτέλεσμα τα πρόστιμα των 300 ευρώ να πέφτουν… βροχή για τους παραβάτες.

Χθες, έναρξη Μεγάλης Εβδομάδας, βεβαιώθηκαν 98 παραβάσεις για μετακινήσεις εκτός περιφέρειας τόπου κατοικίας των… υπεραισιόδοξων!

Η Αττική παραμένει η αδιαφιλονίκητη πρωταθλήτρια με 31 νέες παραβάσεις, ενώ ακολούθησαν οι Κεντρική Μακεδονία με 21, Θεσσαλονίκη με 14, Ήπειρος με 6, Στερεά Ελλάδα με 5, Δυτική Μακεδονία με 5, Ανατολική Μακεδονία και Θράκη με 4, Θεσσαλία με 4, Πελοπόννησος με 3, Δυτική Ελλάδα με 2, Κρήτη με 2 και Νότιο Αιγαίο με… μόλις μία.

Για αυτές τις παραβάσεις επιβλήθηκαν πρόστιμα 300 ευρώ, ενώ σε 58 περιπτώσεις αφαιρέθηκαν οι πινακίδες των αυτοκινήτων για 60 ημέρες.

Από την έναρξη του συγκεκριμένου μέτρου, εξάλλου, έχουν βεβαιωθεί συνολικά 257 παραβάσεις και έχουν επιβληθεί ισάριθμα πρόστιμα 300 ευρώ, ενώ σε 165 περιπτώσεις αφαιρέθηκαν και τα στοιχεία κυκλοφορίας των οχημάτων για 60 ημέρες.

Επιπλέον, βεβαιώθηκαν 1.998 παραβάσεις σε όλη την Ελλάδα για άσκοπες μετακινήσεις και επιβλήθηκαν ισάριθμα πρόστιμα των 150 ευρώ έκαστο. Συγκεκριμένα, 673 στην Αττική, 193 στη Θεσσαλονίκη, 171 στη Δυτική Ελλάδα, 138 στην Κεντρική Μακεδονία, 125 στα Ιόνια Νησιά, 124 στην Πελοπόννησο, 122 στην Κρήτη, 98 στη Θεσσαλία, 85 στη Στερεά Ελλάδα, 78 στο Βόρειο Αιγαίο, 64 στο Νότιο Αιγαίο, 63 στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκη, 36 στην Ήπειρο και 28 στη Δυτική Μακεδονία.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This