Κυριακή, 27 Σεπτεμβρίου 2020

Μεγάλη (η) Εβδομάδα… μεγάλα και τα πρόστιμα! 98 νέες παραβάσεις τη Μ. Δευτέρα για άσκοπες μετακινήσεις

Ανάγνωση: 2 λεπτά

Όσο κι αν διπλασιάστηκε η αξία των προστίμων, κάποιοι επιμένουν και φέτος να κάνουν Πάσχα με τους… δικούς τους όρους!

Όσο, όμως, κι αν προσπαθούν απεγνωσμένα να φύγουν από το κλεινόν άστυ για Πάσχα στις εξοχές, τα μπλόκα «καραδοκούν», με αποτέλεσμα τα πρόστιμα των 300 ευρώ να πέφτουν… βροχή για τους παραβάτες.

Χθες, έναρξη Μεγάλης Εβδομάδας, βεβαιώθηκαν 98 παραβάσεις για μετακινήσεις εκτός περιφέρειας τόπου κατοικίας των… υπεραισιόδοξων!

Η Αττική παραμένει η αδιαφιλονίκητη πρωταθλήτρια με 31 νέες παραβάσεις, ενώ ακολούθησαν οι Κεντρική Μακεδονία με 21, Θεσσαλονίκη με 14, Ήπειρος με 6, Στερεά Ελλάδα με 5, Δυτική Μακεδονία με 5, Ανατολική Μακεδονία και Θράκη με 4, Θεσσαλία με 4, Πελοπόννησος με 3, Δυτική Ελλάδα με 2, Κρήτη με 2 και Νότιο Αιγαίο με… μόλις μία.

Για αυτές τις παραβάσεις επιβλήθηκαν πρόστιμα 300 ευρώ, ενώ σε 58 περιπτώσεις αφαιρέθηκαν οι πινακίδες των αυτοκινήτων για 60 ημέρες.

Από την έναρξη του συγκεκριμένου μέτρου, εξάλλου, έχουν βεβαιωθεί συνολικά 257 παραβάσεις και έχουν επιβληθεί ισάριθμα πρόστιμα 300 ευρώ, ενώ σε 165 περιπτώσεις αφαιρέθηκαν και τα στοιχεία κυκλοφορίας των οχημάτων για 60 ημέρες.

Επιπλέον, βεβαιώθηκαν 1.998 παραβάσεις σε όλη την Ελλάδα για άσκοπες μετακινήσεις και επιβλήθηκαν ισάριθμα πρόστιμα των 150 ευρώ έκαστο. Συγκεκριμένα, 673 στην Αττική, 193 στη Θεσσαλονίκη, 171 στη Δυτική Ελλάδα, 138 στην Κεντρική Μακεδονία, 125 στα Ιόνια Νησιά, 124 στην Πελοπόννησο, 122 στην Κρήτη, 98 στη Θεσσαλία, 85 στη Στερεά Ελλάδα, 78 στο Βόρειο Αιγαίο, 64 στο Νότιο Αιγαίο, 63 στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκη, 36 στην Ήπειρο και 28 στη Δυτική Μακεδονία.

Σπάμε τα στεγανά της ενημέρωσης! Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο newsbreak.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

Η δύναμή μας είστε εσείς! Γίνετε ενεργά δημοσιογράφοι του newsbreak.gr! Στείλτε μας ειδήσεις, βίντεο και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Παναγιώτης Λιάκος
Παναγιώτης Λιάκος
Μανώλης Κοττάκης
Μανώλης Κοττάκης
Χρήστος Μπολώσης
Χρήστος Μπολώσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ