Τρίτη, 22 Σεπτεμβρίου 2020

«Λουκέτο» στα νεκροταφεία υπό τον φόβο συνωστισμού λόγω Μεγάλης Παρασκευής

Ανάγνωση: 2 λεπτά

Μετά το φαινόμενο που παρατηρήθηκε τις τελευταίες ημέρες με πολίτες να επισκέπτονται τα νεκροταφεία, ο Δήμος Αθήνας σφραγίζει τα κοιμητήρια, με την Μεγάλη Εβδομάδα να θεωρείται ιδιαίτερα κρίσιμη.

Την ανακοίνωση έκανε ο Αντιδήμαρχος Λευτέρης Σκιαδάς, μέσω τηλεδιάσκεψης του Δημοτικού Συμβουλίου της Αθήνας, ο οποίος διευκρίνισε ότι τα τρία νεκροταφεία της Αθήνας θα κλείσουν από Μεγάλη Τρίτη έως ότου λήξουν τα έκτακτα μέτρα για την εξάπλωση της πανδημίας.  Τα κοιμητήρια θα μείνουν ανοικτά  για την τέλεση εξόδιων ακολουθιών και μόνο για τον στενό κύκλο συγγενών που προβλέπεται.

Δήμοι από άλλες περιοχές της Αττικής, ανακοινώνουν αντίστοιχα μέτρα, σφραγίζοντας τα νεκροταφεία από Μεγάλη Πέμπτη έως Δευτέρα του Πάσχα, υπό τον φόβο συνωστισμού συγγενών που θέλουν να επισκεφθούν τα μνήματα των αγαπημένων τους λόγω περιόδου.

Σπάμε τα στεγανά της ενημέρωσης! Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο newsbreak.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΕΛΛΑΔΑ FM 94.3

Η δύναμή μας είστε εσείς! Γίνετε ενεργά δημοσιογράφοι του newsbreak.gr! Στείλτε μας ειδήσεις, βίντεο και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ