11-8-2020

Μια γυναίκα κακοποιείται αυτή την στιγμή (video)

Πολλοί καλλιτέχνες και αθλητές έλαβαν μέρος στην καμπάνια για την πρόληψη και την αντιμετώπιση της βίας κατά των γυναικών, στο πλαίσιο της πανδημίας που επέβαλλε τον περιορισμό των πολιτών στο σπίτι τους. 

Στόχος της εκστρατείας είναι να προτρέψει τις γυναίκες-θύματα βίας να ζητήσουν βοήθεια αλλά και να κινητοποιήσει την κοινωνία των πολιτών, ώστε να συμμετάσχει ενεργά στον αγώνα για την εξάλειψη της ενδοοικογενειακής βίας.

Στην δράση συμμετείχαν οι Τόνια Σωτηροπούλου, Άλκης Κούρκουλο, Ζέτα Δούκα, Σάββας Πούμπουρας, Σπύρος Πώρος, Γιώργος Πρίντεζης, Μαρία Ναυπλιώτου, Μαρία Λαθούρη, Μάντα Παπαδάκου, Γιάννη Καγιούλη, Αννίτα Ναθαναήλ, Γιώργος Λάγιος, Γιώργος Καραγκούνης, Δωροθέα Μερκούρη, Μαρίνα Βερνίκου, Δήμητρα Ζάφειρα.

Στην Γραμμή Ψυχολογικής Υποστήριξης 210-8996636 (Δευτέρα έως Παρασκευή, 9.00 π.μ.-4.00 μ.μ.), έμπειροι ψυχολόγοι θα προσφέρουν στα θύματα βίας συμβουλευτική, υπό την εποπτεία της επικεφαλής της επιστημονικής ομάδας, ψυχολόγου-ψυχοθεραπεύτριας, Βασιλικής Λιάφου. Επιπλέον, παρέχεται διασύνδεση με τους αρμόδιους φορείς και νομική καθοδήγηση από τη δικηγόρο της W.I.N. Hellas, Μαρία Λαθούρη.

Κάθε γυναίκα που βρίσκεται σε ανάγκη μπορεί να επικοινωνήσει τηλεφωνικά και γραπτώς στέλνοντας email στο [email protected], ή μήνυμα στα social media του Οργανισμού. (Facebook, Instagram & Twitter).
Facebook: WIN HELLAS ΔιεθνήςΥποστήριξηΓυναικών
Instagram: @WINHELLAS
Twitter: @WINHELLAS
Τηλ: 2108996636
Website: www.winhellas.gr
Email: <mailto:[email protected]> [email protected]

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ