Ρομά στην Άμφισσα επιτέθηκαν σε υπαλλήλους του δήμου γιατί ήθελαν χρήματα στο χέρι αντί για προϊόντα

Must Read

Άγρια επεισόδια σημειώθηκαν το πρωί της Μεγάλης Δευτέρας στον καταυλισμό των Ρομά στην Άμφισσα, κατά τη διάρκεια επιχείρησης για την παράδοση επισιτιστικής βοήθειας από τον Δήμο Δελφών.

Τα μέλη της δημοτικής Αρχής παρέδωσαν χωρίς πρόβλημα είδη και προϊόντα από σούπερ μάρκετ στους Ρομά που μένουν στη συνοικία του βόρειου μπλοκ των εργατικών κατοικιών, αλλά στον καταυλισμό επί της εθνικής οδού Άμφισσας – Λαμίας, πάνω από το Βιοτεχνικό Πάρκο, σημειώθηκαν επεισόδια όταν, σύμφωνα με το fokidanews.gr, οι Ρομά ζήτησαν να τους καταβληθεί όλη η βοήθεια που προβλέπεται από τα 40.000 ευρώ που έχει χορηγήσει στον Δήμο Δελφών η Πολιτεία, καθώς και χρήματα στο… χέρι από το κονδύλι αυτό για να τα διαθέσουν οι ίδιοι όπως επιθυμούν!

Φυσικά, η δημοτική Αρχή δεν δέχτηκε, αλλά οι Ρομά αντέδρασαν πετώντας απολυμαντικά και είδη υγιεινής, ενώ προκάλεσαν φθορές στο βαν του δήμου που μετέφερε τα προϊόντα και άσκησαν έντονη λεκτική βία κατά των αστυνομικών δυνάμεων.

ΦΩΤΟ: ilamia.gr

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This