Τρίτη, 29 Σεπτεμβρίου 2020

Ουρές στα ΚΤΕΛ Αττικής για τα… πεσκέσια από το χωριό

Ανάγνωση: 2 λεπτά

Το αδιαχώρητο επικράτησε το πρωί της Μεγάλης Δευτέρας στα ΚΤΕΛ Κηφισού και Λιοσίων, προφανώς όχι από επίδοξους εκδρομείς του Πάσχα, αλλά λόγω των αμέτρητων Αθηναίων που έσπευσαν να παραλάβουν… δέματα από το χωριό!

Οι εικόνες, οι οποίες κάνουν τις τελευταίες ώρες τον γύρο του διαδικτύου, μαρτυρούν τις ατελείωτες ουρές που σχηματίστηκαν έξω από τις αποθήκες των ΚΤΕΛ Αττικής τη Μ. Δευτέρα. Χωρίς να τηρούνται οι κανόνες ασφαλείας, δεκάδες Αθηναίοι περίμεναν υπομονετικά τη σειρά τους, προκειμένου παραλάβουν τον παραδοσιακό οβελία, αβγά, λάδι και άλλα παραδοσιακά προϊόντα που τους έστειλαν μαζικά από την περιφέρεια, μετατρέποντας τα ΚΤΕΛ σε… κούριερ!

Όταν, μάλιστα, άνοιγε ο αποθηκευτικός χώρος των οχημάτων, οι δικαιούχοι έτρεχαν ανά δεκάδες να αναζητήσουν το όνομά τους στις κούτες.

Ενδεικτικό της κατάστασης που επικρατούσε είναι ότι το υπεραστικό λεωφορείο των 12 από την Καλαμάτα έφτασε στην Αθήνα τη Δευτέρα άδειο από επιβάτες, αλλά στον χώρο των αποσκευών δεν υπήρχε χώρος ούτε για μία κούτα παραπάνω!

Σπάμε τα στεγανά της ενημέρωσης! Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο newsbreak.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

Η δύναμή μας είστε εσείς! Γίνετε ενεργά δημοσιογράφοι του newsbreak.gr! Στείλτε μας ειδήσεις, βίντεο και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Γιώργος Χαρβαλιάς
Γιώργος Χαρβαλιάς
Δημήτρης Σέργιος
Δημήτρης Σέργιος
Απόστολος Κρητικόπουλος
Απόστολος Κρητικόπουλος

ΔΗΜΟΦΙΛΗ