Η Τροχαία ενημερώνει ότι την Τρίτη 14 Οκτωβρίου 2025, θα ισχύσουν προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη Λεωφόρο Ποσειδώνος, λόγω εκτέλεσης τεχνικών εργασιών.
Συγκεκριμένα, από τις 22:00 το βράδυ έως τις 06:00 το πρωί της επόμενης ημέρας, θα πραγματοποιηθεί διακοπή κυκλοφορίας εναλλάξ ανά λωρίδα και στα δύο ρεύματα, στο τμήμα μεταξύ της Εισόδου Αθλητικών Εγκαταστάσεων Αγίου Κοσμά και της Εισόδου Μαρίνας Αγίου Κοσμά, εντός των ορίων του Δήμου Ελληνικού – Αργυρούπολης.
Κατά τη διάρκεια των εργασιών, η κυκλοφορία θα διεξάγεται από το εναπομένον κάθε φορά πλάτος του οδοστρώματος, με ειδική σήμανση και παρουσία τροχονόμων για τη ρύθμιση της κυκλοφορίας.
Οι οδηγοί καλούνται να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά τη διέλευσή τους από το σημείο, να μειώνουν ταχύτητα και να ακολουθούν πιστά τις οδηγίες της Τροχαίας και την προσωρινή οδική σήμανση.
*Φωτογραφία αρχείου
Δείτε επίσης:
- Έκαναν κόντρες με τις μηχανές τους τα ξημερώματα στην Ποσειδώνος
- Σύγκρουση οχημάτων στη Γλυφάδα – Καθυστερήσεις στη Λεωφόρο Ποσειδώνος