Ο Χάρης Δούκας μέσω ανάρτησής του ενημέρωσε το κοινό ότι η Αθήνα κατέκτησε μια διπλή ευρωπαϊκή διάκριση στα World Travel Awards 2025.
Αυτή του κορυφαίου ευρωπαϊκού πολιτιστικού προορισμού και αυτή του καλύτερου γραφείου συνεδρίων και επισκεπτών Ευρώπης.
«Το βραβείο ανήκει στους ανθρώπους της πόλης, στους επαγγελματίες του τουρισμού, στους δημιουργούς και στους εργαζόμενους που καθημερινά κρατούν ζωντανό τον παλμό της», σχολίασε μεταξύ άλλων ο Δήμαρχος Αθηναίων για τη διπλή βράβευση της πρωτεύουσας.
Η ανάρτηση Δούκα για την Αθήνα
Η πόλη μας κατέκτησε δύο σημαντικούς τίτλους στα φετινά World Travel Awards:
- Κορυφαίος Ευρωπαϊκός Πολιτιστικός Προορισμός
- Καλύτερο Γραφείο Συνεδρίων & Επισκεπτών Ευρώπης
Η διάκριση αυτή είναι αποτέλεσμα συλλογικής προσπάθειας. Το βραβείο ανήκει στους ανθρώπους της πόλης, στους επαγγελματίες του τουρισμού, στους δημιουργούς και στους εργαζόμενους που καθημερινά κρατούν ζωντανό τον παλμό της.
Στην Αθήνα μας, το παρελθόν συναντά το μέλλον, ο πολιτισμός τη σύγχρονη ζωή και η παράδοση την καινοτομία. Με σχέδιο και συνέπεια, ανεβαίνουμε σταθερά στον ευρωπαϊκό χάρτη του πολιτισμού και του τουρισμού.
Δείτε επίσης:





Στον ύπνο του τα βλέπει. Μόνος του βραβεύεται. Ερχονται μία φορά στη λαθροχαβούζα και φεύγουν τρέχοντας.