Μία ακόμη τραγική υπόθεση συγκλονίζει την Κρήτη, καθώς ένας 22χρονος βρέθηκε νεκρός μέσα στο σπίτι του, στο Ηράκλειο, το πρωί του Σαββάτου (1/11).
Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, το άψυχο σώμα του νεαρού – που βρέθηκε απαγχονισμένος – εντόπισαν συγγενικά του πρόσωπα, τα οποία κάλεσαν αμέσως το ΕΚΑΒ.
Οι διασώστες που έφτασαν στο σημείο διαπίστωσαν ότι ήταν ήδη αργά καθώς ο 22χρονος είχε αφήσει την τελευταία του πνοή.
Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικοί οι οποίοι ερευνούν τις συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το τραγικό περιστατικό. Μέχρι στιγμής, δεν έχουν γίνει γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες αναφορικά με τους λόγους που τον οδήγησαν στο απονενοημένο διάβημα.
Δείτε επίσης:
- Θρίλερ η οικογενειακή τραγωδία στο Ηράκλειο! Οι απανθρακωμένοι, ο διασωληνωμένος, η σακούλα και το μαχαίρι
- Βορίζια: Η αιματοβαμμένη βεντέτα του 1955 με τους έξι νεκρούς!




