ΑΡΧΙΚΗΕΛΛΑΔΑΚρήτη: Ανήλικος νταής παρενόχλησε σεξουαλικά συμμαθήτρια του και απείλησε να τη σκοτώσει!

Κρήτη: Ανήλικος νταής παρενόχλησε σεξουαλικά συμμαθήτρια του και απείλησε να τη σκοτώσει!

Γονείς μαθητών έχουν εκφράσει πολλές φορές τα παράπονα τους για τη συμπεριφορά του προς τη διευθύντρια του σχολείου

Μια σοκαριστική καταγγελία σε βάρος μαθητή γυμνασίου σε σχολείο του Ηρακλείου στην Κρήτη φέρνει στο φως της δημοσιότητας ο ιστότοπος creta24.gr, σύμφωνα με την οποία ο ανήλικος όχι μόνο παρενόχλησε σεξουαλικά μια συμμαθήτρια του, αλλά απείλησε και να την σκοτώσει!

Το αναπάντεχο αυτό περιστατικό σημειώθηκε σήμερα, Τρίτη 4/11, προκαλώντας μεγάλη αναστάτωση στο σχολείο όπου συνέβη, καθώς, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, αποτέλεσε τη «σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι».

Γνωστός για την προκλητική συμπεριφορά του

Κι αυτό, γιατί ο συγκεκριμένος μαθητής έχει προκαλέσει πολλές φορές στο παρελθόν με τη συμπεριφορά του απέναντι στους συμμαθητές του, με γονείς μαθητών να έχουν εκφράσει πολλάκις τα παράπονα τους προς τη διευθύντρια του σχολείου.

Όπως αναφέρει το creta24.gr, ο συγκεκριμένος μαθητής φέρεται να έχει επιτεθεί και άλλες φορές λεκτικά και σωματικά σε συμμαθητές του, με την επαναλαμβανόμενη παραβτική συμπεριφορά του να έχει προκαλέσει ανασφάλεια στα παιδιά και προβλήματα στους καθηγητές του σχολείου.

Συγγενής του κοριτσιού προσπάθησε να του επιτεθεί

Όσον αφορά στο σημερινό περιστατικό, όπου ο ανήλικος «εκτόξευσε» απειλές βιασμού και θανάτου προς τη συμμαθήτριά του, συγγενικό της πρόσωπο φέρεται να προσπάθησε να του επιτεθεί με άγριες διαθέσεις. Ωστόσο, χάρη στην επέμβαση των ψυχραιμότερων, τα πνεύματα ηρέμησαν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

*φωτογραφεία αρχείου

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Διαβάστε ακόμα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ
ΕΓΚΥΡΑ ΚΑΙ
ΕΓΚΑΙΡΑ
Εγγράψου στα κανάλια
ενημέρωσης του Newsbreak
Εγγραφή

Διαβάστε επίσης