Με τραγικό τρόπο έχασε τη ζωή της μια 65χρονη γυναίκα στο Παγκράτι, καθώς έπεσε θύμα θανατηφόρου τροχαίου, όταν παρασύρθηκε από ΙΧ, μετά τη σύγκρουσή του με αυτοκίνητο που οδηγούσε ένας 84χρονος.
Το σοκαριστικό τροχαίο σημειώθηκε αργά το απόγευμα στη συμβολή των οδών Ιλιάδος και Νεοπτολέμου, όπου η δύσμοιρη γυναίκα περπατούσε, συνοδεύοντας ένα άτομο με αναπηρία, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά.
Συνόδευε άτομο με αναπηρία
Η 65χρονη διακομίσθηκε στο νοσοκομείο με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, όπου, δυστυχώς, διαπιστώθηκε ο θάνατός της, καθώς η γυναίκα υπέκυψε στα τραύματά της. Για καλή του τύχη, το άτομο με αναπηρία που συνόδευε δεν έπαθε τίποτα.
Σύμφωνα με πληροφορίες, το τροχαίο σημειώθηκε όταν -πιθανότατα- ο 84χρονος έχασε τον έλεγχο του οχήματός του και έπεσε πάνω σε τρία σταθμευμένα αυτοκίνητα, τραυματίζοντας θανάσιμα την 65χρονη που περπατούσε στο σημείο.
Αυτόπτης μάρτυρας υπέστη κρίση πανικού
Μάλιστα, παρούσα στο τροχαίο δυστύχημα ήταν μια άλλη γυναίκα, η οποία υπέστη κρίση πανικού, με αποτέλεσμα να χρειαστεί να μεταφερθεί κι εκείνη στο νοσοκομείο.
*φωτογραφία αρχείου

