Τραγικό θάνατο βρήκε το μεσημέρι του Σαββάτου (22/11) ένας άνδρας στα Χανιά όταν καταπλακώθηκε από το τρακτέρ του.
Ο άτυχος ηλικιωμένος έκανε αγροτικές εργασίες σε χωράφι στην περιοχή Γεωργούπολη Χανίων, όταν υπό άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες, βρέθηκε κάτω από τις ρόδες του γεωργικού μηχανήματος.
Στο σημείο έσπευσαν πυροσβεστικές δυνάμεις αποτελούμενες από 4 πυροσβέστες και δύο οχήματα, επιχειρώντας για τον απεγκλωβισμό του. Μετά από προσπάθειες ο άνδρας ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του και με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Ρεθύμνου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.
Χωρίς αισθήσεις ανασύρθηκε άνδρας υστέρα από καταπλάκωσή του από γεωργικό ελκυστήρα, στην Γεωργούπολη Χανίων Κρήτης. Επιχείρησαν 4 #πυροσβέστες με 2 οχήματα.
— Πυροσβεστικό Σώμα (@pyrosvestiki) November 22, 2025
*Φωτογραφία αρχείου
Δείτε επίσης: Μακάβρια ευρήματα στα Χανιά – Εντοπίστηκε δεύτερη σορός σε λίγες ώρες

