Τετάρτη 23/6/2021

Τα ΕΛ.ΠΕ. δίνουν δωρεάν καύσιμα για τα οχήματα απολύμανσης στο Δήμο Αθηναίων

Καύσιμα κίνησης στον Δήμο Αθηναίων για τον ανεφοδιασμό του στόλου των δημοτικών οχημάτων απολύμανσης προσφέρει ο Όμιλος ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ, στο πλαίσιο του προγράμματος στήριξης της Πολιτείας για την καταπολέμηση του Covid-19. Στόχος της συγκεκριμένης προσφοράς είναι να συνεχιστεί η επιτυχημένη διαδικασία που εφαρμόζεται καθημερινά σε όλη την έκταση του Δήμου Αθηναίων.

Τα καύσιμα θα διατεθούν από την ΕΚΟ και θα χρησιμοποιηθούν για την καθημερινή κίνηση 70 οχημάτων απολύμανσης για τους μήνες Απρίλιο και Μάιο 2020. Αρχικά προσφέρονται περισσότερα από 70.000 λίτρα καυσίμων κίνησης, ενώ, ανάλογα με τις εξελίξεις, υπάρχει πρόβλεψη για αύξηση της ποσότητας.

Πρόθεση είναι να καλυφθούν οι αυξημένες ανάγκες που έχουν προκύψει, καθώς η ανάγκη για καθημερινή απολύμανση των δημόσιων χώρων της πρωτεύουσας είναι επιτακτική στην προσπάθεια περιορισμού εξάπλωσης της νόσου και προστασίας της δημόσιας υγείας.

Ο Όμιλος ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ δηλώνει ότι θα είναι παρών όλο το επόμενο κρίσιμο διάστημα, θα παρακολουθεί τις εξελίξεις και θα συνεισφέρει σε όλους τους τομείς για την ομαλή μετάβαση της χώρας στην κανονικότητα.

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του newsbreak. Ακολουθήστε το newsbreak σε Instagram, Facebook, Viber και Twitter.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ