Φωτιά κατακαίει δύσβατη πλαγιά στην Κασσάνδρα Χαλκιδικής – Στο σημείο επιχειρούν ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις

Must Read

Δασική έκταση με πεύκα και ελαιόδεντρα κατακαίει πυρκαγιά, που ξέσπασε εδώ και λίγες ώρες στην Κασσάνδρα της Χαλκιδικής.

Η πυρκαγιά ξέσπασε σε δασική έκταση νότια της Νέας Σκιώνης, στο δρόμο που τη συνδέει με τα Λουτρά Αγίας Παρασκευής, με τις φλόγες να προχωρούν σε μία δύσβατη πλαγιά όπου βρίσκεται το πασίγνωστο παραθαλάσσιο εκκλησάκι της Παναγούδας.

Αν και βρίσκεται σε μεγάλη απόσταση από οποιαδήποτε κατοικημένη περιοχή, η φωτιά εξελίσσεται σε σημείο που είχε σωθεί από την τεράστια πυρκαγιά του 2006, η οποία κατέκαψε περισσότερα από 50.000 στρέμματα πευκοδάσους στην Κασσάνδρα.

Η πυροσβεστική υπηρεσία ενημερώθηκε για τη φωτιά στις 12:37 το μεσημέρι και αμέσως έφτασαν στο σημείο ισχυρές δυνάμεις. Αυτή τη στιγμή επιχειρούν 23 πυροσβέστες με δέκα οχήματα.

«Η φωτιά δεν έχει ξεφύγει, αλλά δεν είναι και μικρή. Καίει μία πλάγια, η οποία είναι δύσβατη, με αποτέλεσμα να μην μπορούν να πλησιάσουν εύκολα οι πυροσβεστικές δυνάμεις. Ευτυχώς, βρίσκεται πάνω στο βουνό και απέχει πολύ από οποιαδήποτε κατοικημένη περιοχή», δήλωσε η δήμαρχος Κασσάνδρας, Αναστασία Χαλκιά-Δημητροπούλου.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This