Ζευγάρι κουκουλοφόρων εισέβαλε στο σπίτι 81χρονης στο Βόλο, τη χτύπησε και έφυγε με λεία 150 ευρώ

Must Read

Εφιαλτικές στιγμές έζησε μία ηλικιωμένη στην περιοχή του Αναύρου, στο Βόλο, όταν ένα ζευγάρι ληστών εισέβαλε στη μονοκατοικία της, όπου κατοικεί ολομόναχη, τη χτύπησαν και τη λήστεψαν.

Ήταν λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Τετάρτης, όταν η 81χρονη πήγε προς την πόρτα για να ελέγξει αν είχε κλειδώσει και τότε ο άντρας και η γυναίκα που καραδοκούσαν την άνοιξαν απότομα, αιφνιδιάζοντας την άτυχη ηλικιωμένη, με αποτέλεσμα να πέσει στο δάπεδο και να χτυπήσει το κεφάλι της.

Ζαλισμένη και τραυματισμένη, δεν μπόρεσε να αντιδράσει όταν μπήκαν οι δύο ληστές, που είχαν καλύψει τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους με κουκούλες full face.

Όπως αποκαλύφθηκε, λίγα λεπτά νωρίτερα οι δράστες είχαν παραβιάσει το παράθυρο της κουζίνας, από το οποίο είχαν αρπάξει τα κλειδιά της εξώπορτας και την ξεκλείδωσαν.

Τα έκαναν «λίμπα»

Όταν είδαν την 81χρονη να πλησιάζει, την άνοιξαν με δύναμη χτυπώντας την και κατόπιν έκαναν «φύλλο και φτερό» τη μονοκατοικία για να βρουν χρήματα και χρυσαφικά. Τελικά, πάνω σε ένα έπιπλο εντόπισαν το πορτοφόλι της γυναίκας, από το οποίο άρπαξαν 150 ευρώ και εξαφανίστηκαν προς άγνωστη κατεύθυνση.

Παρά το σοκ και τον τραυματισμό της, η ηλικιωμένη κατάφερε να τηλεφωνήσει στην κόρη της και να της πει τι της είχε συμβεί. Η γυναίκα έτρεξε αλαφιασμένη στο σπίτι της μητέρας της και τη μετέφερε στο Γενικό Νοσοκομείο Βόλου, όπου οι γιατροί την εξέτασαν, φρόντισαν τα τραύματά της και την άφησαν να επιστρέψει στο σπίτι της.

Η Αστυνομία άρχισε έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του ζευγαριού των ληστών, δίχως αποτέλεσμα, και η προανάκριση βρίσκεται σε εξέλιξη.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This