Συμβούλιο της Επικρατείας: Νόμιμο το Κέντρο Αποτέφρωσης στον Ελαιώνα

Must Read

Νόμιμη έκρινε η Ολομέλεια του Συμβουλίου της Επικρατείας την απόφαση χωροθέτησης του Κέντρου Αποτέφρωσης νεκρών στην περιοχή Ελαιώνα του Δήμου Αθηναίων κι έτσι αυτό θα λειτουργήσει κανονικά.

Συγκεκριμένα, οι δικαστές με τις υπ΄ αριθμ. 707 και 708/2020 αποφάσεις τους απέρριψαν αιτήσεις ακυρώσεως που είχαν καταθέσει ιδιοκτήτες ακινήτων της περιοχής του Ελαιώνα Αττικής κατά της σχετικής απόφασης του υπουργού Περιβάλλοντος, με την οποία καθορίστηκαν τα οικοδομικά τετράγωνα 17 και 29 του εγκεκριμένου ρυμοτομικού σχεδίου του Δήμου Αθηναίων, χώρος για την εγκατάσταση Κέντρου Αποτέφρωσης Νεκρών.

Η Ολομέλεια απέρριψε όλους τους λόγους ακύρωσης που είχαν προβάλει οι κάτοικοι για παραβίαση του υπέρτερου χωροταξικού σχεδιασμού που περιέχεται στο Ρυθμιστικό Σχέδιο Αθηνών, της συνταγματικής υποχρέωσης μη μειώσεως των κοινόχρηστων χώρων, και περί πλημμελούς αιτιολογίας.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This