Ποιος να το περίμενε πως ένας νέος άνθρωπος που λάτρευε το περπάτημα στην φύση και τις δρσαστηριότητες κοντά της, θα είχε ένα τέτοιο τέλος, ο 37χρονος βρέθηκε νεκρός στο φαράγγι Αμπά, στα Αστερούσια Όρη στο νομό Ηρακλείου, την Δευτέρα (8/12) μετά από μία μαραθώνια επιχείρηση διάσωσης.
Επιβεβαιωμένες πληροφορίες αναφέρουν πως ο 37χρονος ήταν έμπειρος και πραγματοποιούσε κατάβαση όταν τραυματίστηκε στο πόδι και τα πλευρά, ειδοποιώντας ο ίδιος την πυροσβεστική και το ΕΚΑΒ.
Το Super Puma δεν μπόρεσε να προσεγγίσει
Σύμφωνα με το Creta24.gr, η επιχείρηση ξεκίνησε το μεσημέρι της Κυριακής 7/12, με διασωστικές δυνάμεις πυροσβεστική, ΕΜΑΚ και δασοκομάντος να σπεύδουν στο σημείο. Ωστόσο, αντιμετώπισαν δυσκολία στην προσέγγιση του 37χρονου και ζητήθηκε συνδρομή από ελικόπτερο Super Puma.
Το πρωί της επόμενης ημέρας έγινε γνωστό πως το ελικόπτερο δεν μπορούσε επίσης να προσεγγίσει το ιδιαίτερα δύσβατο σημείο.
Τότε ξεκίνησε μια μακρά και δύσκολη επιχείρηση από τους διασώστες στο έδαφος.
Όταν μετά από αρκετές ώρες εντόπισαν και ανέσυραν τον 37χρονο Στέλιο, διαπιστώθηκε ότι δεν άντεξε και άφησε την τελευταία του πνοή.
Δείτε επίσης:
- Κρήτη: Θρίλερ με την διάσωση 40χρονου στα Αστερούσια Όρη – To Super Puma δεν τα κατάφερε
- Ηράκλειο: 40χρονος πεζοπόρος ανασύρθηκε νεκρός από το φαράγγι του Αμπά

