Υπάλληλος καφετέριας διώχνει κακήν κακώς αστυνομικούς που έσπευσαν μετά από καταγγελίες στο σημείο (video)

Must Read

Εντύπωση προκαλεί ένα βίντεο από την Ρόδο που είδε το φως της δημοσιότητας και έχει αναρτηθεί στο YouTube από τις 25 Απριλίου.

Στο βίντεο, όπως θα δείτε παρακάτω, εμφανίζεται -ιδιαίτερα συγχυσμένος και με επιθετικό ύφος προς του αστυνομικούς- κάποιος εργαζόμενος (πιθανότατα) του καφέ στη Ρόδο, ο οποίος μάλιστα προειδοποιεί τους αστυνομικού «να μην βγάλουν όπλο», ενώ παράλληλα δείχνει πως κάτι ψάχνει στο τσαντάκι του.

Μεγάλη εντύπωση προκαλεί η «απολογητική» στάση των αστυνομικών απέναντι στον συγκεκριμένο κύριο, ο οποίος σχολιάζει πως «όλοι τρελαμένοι είμαστε […] μαζευτήκαμε εδώ 5 άτομα, τι να κάνουμε τώρα;».

Στη συνέχεια, οι αστυνομικοί συνεχίζουν να συνομιλούν μαζί του και να του εξηγούν για πιο λόγο βρέθηκαν στο σημείο.

Μάλιστα, στο τέλος του βίντεο, ο συγκεκριμένος κύριος έρχεται πολύ κοντά στον αστυνομικό και τον ρωτάει «έχεις εσύ τα @@ να βγάλεις όπλο;» για να πάρει την απάντηση από τον αστυνομικό «τώρα εσύ έχεις όρεξη για μανούρα»… και να κλείσει ο «διάλογος» με τον κύριο να σχολιάζει…. πως «έχει όρεξη για τα πάντα».

Δείτε το βίντεο που κυκλοφορεί από χθες στο διαδίκτυο… και τα συμπεράσματα, δικά σας:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This