Σάββατο 19/6/2021

«Μπροστά μου σκότωσε ο πατέρας τον γιο του, ξεψύχησε στα χέρια μου» λέει γείτονας για την οικογενειακή τραγωδία στη Θεσσαλονίκη 

Τις δραματικές στιγμές που εκτυλίχθηκαν στην οικογενειακή τραγωδία στη Θεσσαλονίκη, όπου ένας 32χρονος άνδρας έπεσε νεκρός από τα χέρια του πατέρα του, περιέγραψε αυτόπτης μάρτυρας. 

Ένας από τους γείτονες της περιοχής  στην περιοχή Πυλαιώτικα, μίλησε στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα», για τα γεγονότα που είδε να συμβαίνουν μπροστά στα μάτια του. Ο 63χρονος άνδρας που δήλωσε ότι δεν άντεχε άλλο την βίαιη συμπεριφορά του γιου του που έπασχε από ψυχολογικά προβλήματα και χτυπούσε τον ίδιο και την γυναίκα του, πυροβόλησε τον γιο του με καραμπίνα, την στιγμή που μετά από καβγά, έβγαινε από το σπίτι.

Ο γείτονας και φίλος της οικογένειας που ήταν μάρτυρας στο τραγικό περιστατικό ανέφερε: «Εδώ παίχτηκε μια τραγωδία. Υπήρχαν προστριβές. Ο νεαρός κυνηγούσε τη μητέρα του και την χτυπούσε με ένα σίδερο. Τον πήρα, τον ηρέμησα. Μετά ήρθε και ο πατέρας του, εξαγριώθηκε και τον γρονθοκόπησε άσχημα. Κάποια στιγμή ξέφυγε από την προσοχή μου ο πατέρας του, πήρε το όπλο και μας πυροβόλησε τρεις φορές. Το πήρα τραυματισμένο το θύμα, το πήρα προς το σπίτι μου, είχε τραυματιστεί στο χέρι, ήταν σακατεμένο. Ξανά βγήκε ο δράστης, πυροβόλησε ξανά, άλλες δυο – τρεις φορές και το θύμα ξεψύχησε στα χέρια μου. Τα σκάγια με χτύπησαν και εμένα, ευτυχώς ελαφρά».

Ο αυτόπτης μάρτυρας που γνώριζε καλά την οικογένεια διέψευσε ότι ήταν τοξικομανής όπως ανέφεραν ορισμένοι, αλλά τόνισε ότι «ήταν ένα παιδί που είχε ψυχολογικά προβλήματα».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ