Παρασκευή 18/6/2021

«Έριξε» το διαδίκτυο το live του μητροπολίτη Νέας Φιλαδέλφειας Γαβριήλ (video)

Ξεπέρασε τις 40.000 προβολές η online συνάντηση του μητροπολίτη Νέας Ιωνίας και Φιλαδέλφειας Γαβριήλ με νέους, η οποία έγινε αργά το βράδυ της Δευτέρας σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

Ο μητροπολίτης κ. Γαβριήλ είχε καθιερώσει να πραγματοποιεί κάθε Δευτέρα στους ιερούς ναούς μια ξεχωριστή συνάντηση πνευματικής συζήτησης και γνωριμίας με τους νέους και τις νέες της τοπικής εκκλησίας, κάτι το οποίο είχε ανασταλεί λόγω της φονικής πανδημίας.

Με τη βοήθεια της σύγχρονης τεχνολογίας, όμως, ο σεβασμιότατος έδωσε μέσω του facebook live τη δυνατότητα στα νέα παιδιά να συνδεθούν από το σπίτι τους μέσω κινητού, τάμπλετ ή υπολογιστή για να συζητήσουν online μαζί του και να του θέσουν τους προβληματισμούς, τις αγωνίες και τις απορίες τους πάνω σε πνευματικά, θεολογικά ακόμη και επίκαιρα κοινωνικά θέματα.

Η live μετάδοση του μητροπολίτη με θέμα «Το φως του Χριστού απέναντι στους φόβους του αύριο» προκάλεσε περισσότερες από 4.000 θετικές αντιδράσεις στους χρήστες του facebook, κάτι το οποίο θα ζήλευαν και οι πιο περιζήτητοι influencers. Στα 2.000 και πλέον σχόλια, μάλιστα, οι «θεατές» έθεταν στον ιεράρχη ερωτήσεις, ενώ του εξέφραζαν και τις ευχαριστίες τους για την πρωτοπόρα αυτή κίνηση, η οποία τους βοήθησε και τους έδωσε κουράγιο σε αυτή τη δύσκολη εποχή που αναγκάζονται να παραμένουν σπίτι εξαιτίας της πανδημίας.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ