Δευτέρα 21/6/2021

Ανήλικοι «νταήδες» πλακώθηκαν στο ξύλο για μια… μπασκέτα

Με το ξύλο θέλησαν να λύσουν τις διαφορές τους δύο παρέες νεαρών που διαφώνησαν για το… μοίρασμα ενός γηπέδου μπάσκετ στη Λάρισα! Οι νταήδες έκλεισαν ραντεβού για να ξεκαθαρίσουν τους λογαριασμούς τους, όμως χάρη στην έγκαιρη επέμβαση της Αστυνομίας τα σχέδιά τους δεν έγιναν πράξη και διαλύθηκαν χωρίς φασαρία.

Όλα άρχισαν, σύμφωνα με την εφημερίδα «Ελευθερία», όταν η μία παρέα ανηλίκων από τη συνοικία του Ιπποκράτη αρνήθηκε να παραχωρήσει στην άλλη παρέα συνομηλίκων τους από άλλη συνοικία το μισό γήπεδο μπάσκετ το οποίο βρίσκεται στην αυλή του σχολικού συγκροτήματος του 10ου Γυμνασίου – Λυκείου.

Το αποτέλεσμα ήταν να ανάψουν τα αίματα, με τις δύο πλευρές να δίνουν ραντεβού για το απόγευμα της Κυριακής στο προαύλιο του σχολικού συγκροτήματος, προκειμένου να τελειώσουν αυτό που άρχισαν.

Τα σχέδιά τους, ωστόσο, έμειναν ανεκπλήρωτα, καθώς κάτοικοι της περιοχής ειδοποίησαν την Άμεση Δράση, βλέποντας τον συγχρωτισμό που είχε δημιουργηθεί έξω από τα σπίτια τους, αλλά και τους ευέξαπτους νεαρούς, οι οποίοι ήταν έτοιμοι να έρθουν στα χέρια. Στη θέα των περιπολικών οι δύο παρέες έσπευσαν να διαλυθούν ήσυχα και επέστρεψαν στα σπίτια τους. Άγνωστο παραμένει, πάντως, αν θα επιχειρήσουν να λύσουν και πάλι τις διαφορές τους, οι οποίες άρχισαν πάνω στο παιχνίδι, όταν θα έχουν χαλαρώσει τα μέτρα περιορισμού!

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του newsbreak. Ακολουθήστε το newsbreak σε Instagram, Facebook, Viber και Twitter.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ