Ανήλικοι «νταήδες» πλακώθηκαν στο ξύλο για μια… μπασκέτα

Must Read

Με το ξύλο θέλησαν να λύσουν τις διαφορές τους δύο παρέες νεαρών που διαφώνησαν για το… μοίρασμα ενός γηπέδου μπάσκετ στη Λάρισα! Οι νταήδες έκλεισαν ραντεβού για να ξεκαθαρίσουν τους λογαριασμούς τους, όμως χάρη στην έγκαιρη επέμβαση της Αστυνομίας τα σχέδιά τους δεν έγιναν πράξη και διαλύθηκαν χωρίς φασαρία.

Όλα άρχισαν, σύμφωνα με την εφημερίδα «Ελευθερία», όταν η μία παρέα ανηλίκων από τη συνοικία του Ιπποκράτη αρνήθηκε να παραχωρήσει στην άλλη παρέα συνομηλίκων τους από άλλη συνοικία το μισό γήπεδο μπάσκετ το οποίο βρίσκεται στην αυλή του σχολικού συγκροτήματος του 10ου Γυμνασίου – Λυκείου.

Το αποτέλεσμα ήταν να ανάψουν τα αίματα, με τις δύο πλευρές να δίνουν ραντεβού για το απόγευμα της Κυριακής στο προαύλιο του σχολικού συγκροτήματος, προκειμένου να τελειώσουν αυτό που άρχισαν.

Τα σχέδιά τους, ωστόσο, έμειναν ανεκπλήρωτα, καθώς κάτοικοι της περιοχής ειδοποίησαν την Άμεση Δράση, βλέποντας τον συγχρωτισμό που είχε δημιουργηθεί έξω από τα σπίτια τους, αλλά και τους ευέξαπτους νεαρούς, οι οποίοι ήταν έτοιμοι να έρθουν στα χέρια. Στη θέα των περιπολικών οι δύο παρέες έσπευσαν να διαλυθούν ήσυχα και επέστρεψαν στα σπίτια τους. Άγνωστο παραμένει, πάντως, αν θα επιχειρήσουν να λύσουν και πάλι τις διαφορές τους, οι οποίες άρχισαν πάνω στο παιχνίδι, όταν θα έχουν χαλαρώσει τα μέτρα περιορισμού!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This