Σημαντική ημερίδα από το «Marketing Week» με θέμα τον αντίκτυπο της πανδημίας στη διαφημιστική δαπάνη

Must Read

Το Marketing Week διοργανώνει αυτήν την Πέμπτη, 30 Απριλίου, το Thought Leadership Session με θέμα “Advertising in (a) Crisis: impact, consequences and recovery” και keynote ομιλητή τον Dr. Daniel Knapp, Chief Economist του IAB Europe.

Στο session, το όποιο θα πραγματοποιηθεί online και θα διαρκέσει 90 λεπτά, o κορυφαίος αναλυτής θα εστιάσει σε μια σειρά από θέματα όπως ο εκτιμώμενος αντίκτυπος της κρίσης στη διαφημιστική δαπάνη ανά Μέσο, οι συνέπειές της σε διαφορετικούς τομείς της διαφημιστικής αλυσίδας αξιών και ο δρόμος προς την ανάκαμψη για brands, agencies & publishers.

Με την ολοκλήρωση της keynote ομιλίας του, ο Dr.Knapp θα απαντήσει σε ερωτήσεις του κοινού, ενώ αμέσως μετά ο Κωνσταντίνος Καμάρας θα συντονίσει πάνελ συζήτησης με τους Κώστα Σταματάκη (Chief Marketing & Customer Officer, Dixons South East Europe – Κωτσόβολος), Νίκο Σύμπουρα (CEO, Tempo OMD Hellas), Κάρολο Αλκαλάι (General Manager, Star) και Οδυσσέα Ντότσικα (Founder & CEO, TDG).

Το 1o Thought Leadership Session του Marketing Week γίνεται με την υποστήριξη του Project Agora, τελεί υπό την αιγίδα του Συνδέσμου Διαφημιζομένων Ελλάδος και περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στο www.advertisinginacrisis.gr

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This