Απολυμάνσεις, καθαριστικά και αντισηπτικό υλικό σε 59 σχολικές μονάδες που θα επαναλειτουργήσουν τη Δευτέρα 18 Μαΐου

Must Read

Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζονται οι απολυμάνσεις στα κτιριακά συγκροτήματα που στεγάζονται τα Λύκεια του Δήμου Αθηναίων, για να υποδεχτούν με ασφάλεια μαθητές και καθηγητές της Γ’ Λυκείου με την επιστροφή τους στα μαθήματα, την ερχόμενη Δευτέρα 11 Μαΐου.

Ήδη τις προηγούμενες ημέρες ολοκληρώθηκαν πλήρεις και σχολαστικές απολυμάνσεις σε 45 κτιριακά συγκροτήματα και από σήμερα συνεχίζονται και στα υπόλοιπα από τις υπηρεσίες του Δήμου Αθηναίων, τηρώντας όλους τους κανόνες ασφάλειας και υγιεινής του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας.

σχολειο απολυμανση

Παράλληλα με τις απολυμάνσεις, διανέμονται σε όλα τα Λύκεια τα απαραίτητα καθαριστικά και απολυμαντικά (χλωρίνη, αντισηπτικά, γενικά απολυμαντικά και σαπούνι χειρός) από τους ανθρώπους της Διεύθυνσης Καθαριότητας–Ανακύκλωσης, έτσι ώστε να διασφαλιστούν στο μέγιστο βαθμό οι συνθήκες υγιεινής.

Ακόμα, οι αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου Αθηναίων έχουν ήδη προγραμματίσει αντίστοιχες απολυμάνσεις και στα υπόλοιπα σχολικά συγκροτήματα, που σύμφωνα με τις ανακοινώσεις του Υπουργείου Παιδείας θα ξεκινήσουν να επαναλειτουργούν σχολικές τάξεις από τη Δευτέρα 18 Μαΐου.

«Ολόκληρος ο μηχανισμός του δήμου έχει κινητοποιηθεί για την επόμενη φάση, της συνύπαρξης με τον ιό. Πέρα από κάθε αρμοδιότητα, αντιμετωπίζουμε ως χρέος μας την ασφάλεια των μαθητών και την προετοιμασία των χώρων που θα τους υποδεχθούν. Με κάθε μέσο, με κάθε τρόπο που διαθέτουμε», τονίζει ο δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This