Διαμαρτυρία στη Σούδα ενάντια στην έλευση μεταναστών από τη Λιβύη (video)

Must Read

Μέσα από διαδικτυακό κάλεσμα οργανώθηκε διαμαρτυρία στο λιμάνι της Σούδας, ενάντια στην έλευση μεταναστών από τη Λιβύη. 

Αν και οι αρχικοί διοργανωτές έκαναν πίσω λίγο πριν τη συγκέντρωση, οι κοινοποιήσεις από προφίλ σε προφίλ, πέτυχαν τη συγκέντρωση πολλών κατοίκων, στο λιμάνι, το πρωί της Δευτέρας.

Οι διαμαρτυρία πραγματοποιήθηκε μετά τις δηλώσεις του Αναπληρωτή Υπουργού Μετανάστευσης και Ασύλου, Γιώργου Κουμουτσάκου ότι θα μεταφέρονται αναγκαστικά στο λιμάνι της Σούδας όσοι Λίβυοι διασώζονται από εμπόλεμη κατάσταση.

Οι κάτοικοι που διαμαρτύρονταν χωρίς  να έχουν λάβει υπόψιν κανένα μέτρο προστασίας κατά της πανδημίας, ούτε και τις απαραίτητες αποστάσεις, έψαλλαν τον εθνικό ύμνο.

Προς στιγμήν επικράτησε μικρή ένταση και διαπληκτισμός όταν κάποιος επιχείρησε με ντουντούκα να ανακοινώσει κάτι αντίθετο από το κάλεσμα της διαμαρτυρίας.

Οι αστυνομικές δυνάμεις επέβλεπαν τη διαμαρτυρία χωρίς όμως να χρειαστεί να επέμβουν.

Στο τέλος του μήνα, δόθηκε νέο ραντεβού αυτή την φορά στην περιοχή της Ιεράπετρας, με τις λεπτομέρειες να διαδίδονται πάλι μέσω των social media.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This