Πέμπτη 17/6/2021

Η Wind δίνει δωρεάν GB και χρόνο ομιλίας

Δωρεάν 20GB και 1.000 λεπτά ομιλίας προς όλους με ισχύ 15 ημερών από την ενεργοποίηση προσφέρει η Wind Hellas στους συνδρομητές της. H προσφορά των 20GB και των 1.000 λεπτών ομιλίας προς όλα τα εθνικά δίκτυα αφορά οικιακούς και εταιρικούς πελάτες κινητής WIND -συμβολαίου, καρτοσύνδεσης και καρτοκινητής– με διάρκεια 15 ημέρες από την ημερομηνία ενεργοποίησης.

Για τους συνδρομητές συμβολαίου η προσφορά ισχύει από τη Δευτέρα 4 Μαΐου έως τις 11 Μαΐου 2020. Θα αποδίδεται αυτόματα με επιτυχή ολοκλήρωση online πληρωμής λογαριασμού μέσα από την εφαρμογή myWIND App (ή από το site www.wind.gr/mywind).
Για τους συνδρομητές καρτοκινητής η ενεργοποίηση ισχύει από τη Δευτέρα 4 Μαΐου έως τις 11 Μαΐου 2020 με αγορά πακέτων ομιλίας, SMS, MB μέσα από τις εφαρμογές myQ App και myF2G App (ή και από τα sites f2g.gr και myQ.gr).

Μέσα από τις ψηφιακές εφαρμογές myWIND, myF2G, myQ οι συνδρομητές έχουν τη δυνατότητα να διαχειρίζονται όλες τις συνδέσεις τους σε σταθερή, κινητή και καρτοκινητή, μέσα από το κινητό, το tablet ή τον υπολογιστή τους, εύκολα, αποτελεσματικά και γρήγορα από το σπίτι.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ