Η νέα πραγματικότητα: Πρόστιμα (και) για τη… μη τήρηση ελάχιστης απόστασης!

Must Read

Τα sms μετακίνησης μπορεί να έφυγαν, τα πρόστιμα, ωστόσο, παραμένουν, όπως αποδεικνύει και το γεγονός ότι τη Δευτέρα 4 Μαΐου, σε ολόκληρη την Ελλάδα, η ΕΛ.ΑΣ. προχώρησε στην καταγραφή 25, συνολικά, παραβάσεων για μη χρήση μάσκας και μη τήρηση της… ελάχιστης απόστασης!     

Ειδικότερα, σύμφωνα με τα στοιχεία της ΕΛΑΣ, οι συγκεκριμένες παραβάσεις, για τις οποίες επιβλήθηκαν πρόστιμα 150 ευρώ, σημειώθηκαν στις εξής περιοχές: 14 στη Θεσσαλία, 6 στην Αττική, 2 στην Κρήτη, 1 στην Πελοπόννησο, 1 στην Κεντρική Μακεδονία και 1 στην Ήπειρο.

Παράλληλα, για μη προβλεπόμενες μετακινήσεις (εκτός νομού του τόπου κατοικίας,  κ.λπ), βεβαιώθηκαν 85 παραβάσεις σε όλη τη χώρα και επιβλήθηκαν ισάριθμα πρόστιμα 150 ευρώ, ως εξής: 27 στην Αττική, 18 στην Κεντρική Μακεδονία, 12 στην Κρήτη, 8 στην Ήπειρο, 5 στη Δυτική Μακεδονία, 4 στη Θεσσαλονίκη, 4 στη Δυτική Ελλάδα, 3 στην Πελοπόννησο, 3 στη Θεσσαλία και 1 στη Στερεά Ελλάδα.

Επίσης, για λειτουργία επιχειρήσεων (υγειονομικού ενδιαφέροντος, εμπορικά κέντρα, κ.λπ.), παρά τη σχετική απαγόρευση, βεβαιώθηκαν 2 παραβάσεις και συνελήφθησαν ισάριθμα άτομα.

Σημειώνεται, ότι από την έναρξη του μέτρου την Πέμπτη 12 Μαρτίου, έως σήμερα, έχουν βεβαιωθεί σε όλη την Ελλάδα 569 αντίστοιχες παραβάσεις και έχουν συλληφθεί 547 άτομα.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This