Αποκτήστε στο «άψε-σβήσε» κωδικούς για online banking, μέσω του κινητού σας!

Must Read

Η σημερινή εποχή καθιστά επιτακτική την ανάγκη των online συναλλαγών. Για να μπορούμε όμως να τακτοποιούμε «ηλεκτρονικά» όλες τις υποχρεώσεις μας, μας είναι απαραίτητη η πρόσβαση σε υπηρεσίες ebanking.

Και, όπως συμβαίνει σε οποιαδήποτε περίπτωση online υπηρεσίας, εκείνο που απαραιτήτως χρειαζόμαστε, είναι κωδικοί σύνδεσης.

Δεν έχετε εκδώσει κωδικούς για πρόσβαση σε online banking; Κανένα πρόβλημα!

Στην περίπτωση της Εθνικής Τράπεζας, το μόνο που χρειάζεστε είναι το κινητό σας τηλέφωνο, τη χρεωστική σας κάρτα έκδοσης Εθνικής Τράπεζας και… μόλις λίγα  λεπτά από το χρόνο σας για να έχετε άμεσα τους απαραίτητους κωδικούς, με απόλυτη ασφάλεια.

Ας δούμε, όμως, ένα-ένα τα βήματα:

  • Ξεκινάτε κατεβάζοντας την εφαρμογή NBG Mobile Banking στο κινητό σας και, κατόπιν, ανοίγετε την εφαρμογή από την αρχική οθόνη του κινητού σας και επιλέγετε «Εγγραφή τώρα!».

online banking

  • Αν έχετε ήδη χρεωστική κάρτα της Εθνικής, κάνετε κλικ στην επιλογή «Αποκτήστε κωδικούς i-bank» και έπειτα στην «Έναρξη Εγγραφής».
  • Ξεκινάτε συμπληρώνοντας τα στοιχεία επικοινωνίας σας, με πρώτο τον αριθμό του κινητού τηλεφώνου που έχετε δηλώσει στην τράπεζα.
  • Μόλις εισάγετε τον αριθμό, θα δεχτείτε ένα SMS με έναν εξαψήφιο κωδικό, τον οποίο και θα συμπληρώσετε στο αντίστοιχο πεδίο.
  • Συνεχίζετε, συμπληρώνοντας τη διεύθυνση του e-mail σας και, κατόπιν, κάνοντας κλικ στην επιλογή «Συνέχεια», θα σας ζητηθεί να συμπληρώσετε έναν ακόμη εξαψήφιο κωδικό, ο οποίος θα σας έχει αποσταλεί στο e-mail σας.
  • Διαβάζετε με προσοχή τους όρους χρήσης της υπηρεσίας, και, εφόσον συμφωνείτε, δηλώνετε ότι τους αποδέχεστε (ενώ αν θέλετε υπάρχει και η δυνατότητα αποθήκευσής τους). Κατόπιν, θα εμφανιστούν τα πεδία, όπου θα καταχωρήσετε τα στοιχεία της χρεωστικής σας κάρτας, δηλαδή τον αριθμό της και τον κωδικό αριθμό PIN της κάρτας σας.

online banking

  • Μόλις τελειώσετε, επιλέγετε «Συνέχεια» και στην οθόνη του κινητού σας εμφανίζεται το e-mail που είχατε συμπληρώσει, το οποίο και θα χρησιμοποιείτε ως κωδικό χρήστη (username).
  • Το μόνο που απομένει, είναι να πληκτρολογήσετε έναν μυστικό κωδικό της επιλογής σας (password), με τη χρήση του οποίου θα μπορείτε, πλέον, να συνδέεστε στην υπηρεσία.

online banking

  • Εισάγετε στο κατάλληλο πλαίσιο τον κωδικό που θα λάβετε με νέο SMS και πλέον έχετε στη διάθεσή σας τους απαραίτητους κωδικούς για να πραγματοποιείτε τις τραπεζικές συναλλαγές σας, τόσο από το κινητό (Mobile Banking), όσο και από τον υπολογιστή σας (Internet Banking)!

Έτοιμοι στο «άψε-σβήσε»!

Δείτε και σχετικό βίντεο:

Έχοντας λοιπόν κωδικούς πρόσβασης, δείτε πώς μπορείτε να πραγματοποιήσετε βασικές συναλλαγές μέσω του Internet Banking της Εθνικής Τράπεζας:

Η πρόσβαση στις υπηρεσίες Internet & Mobile Banking διατίθεται δωρεάν. H υπηρεσία Internet Banking είναι διαθέσιμη μέσω του www.nbg.gr και η εφαρμογή NBG Mobile Banking είναι διαθέσιμη σε Android (έκδοση 6.0 και μεταγενέστερη) και iOS (έκδοση 9.0 και μεταγενέστερη).

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This