Αστυνομικός έπεσε με το υπηρεσιακό του όχημα σε Ι.Χ. που οδηγούσε ο υποτιθέμενος εραστής της συζύγου του

Must Read

Ένα κωμικοτραγικό επεισόδιο με φόντο μια αμφίβολη παράνομη σχέση έχει αναστατώσει κατοίκους αλλά και αστυνομικούς νησιού του βόρειου Αιγαίου, καθώς -σύμφωνα με την εφημερίδα Espresso- ο αρνητικός πρωταγωνιστής είναι ένστολος και θέλησε, εν ώρα υπηρεσίας, να εκδικηθεί για το «κέρατο» που υποψιαζόταν ότι του φορούσε η νεότατη σύζυγός του!

Ο αστυνομικός -με βαθμό υπαξιωματικού-, που αντιμετωπίζει πλέον τις κυρώσεις του νόμου, «θόλωσε» από όσα σιγοψιθυρίζονταν στην κλειστή κοινωνία του νησιού για την παράνομη σχέση της νεαρής και… δραστήριας γυναίκας του και πήρε στο κατόπι τον εραστή. Μάλιστα, για να πάρει εκδίκηση και να του στείλει το σχετικό «μήνυμα», έπεσε με το υπηρεσιακό του όχημα πάνω στο δικό του!

Δεν αντιλήφθηκε, όμως, ότι ο υποτιθέμενος εραστής είχε μέσα στο αυτοκίνητο και τον ανήλικο γιο του! Έτσι, το «στημένο» τροχαίο έβαλε τον αστυνομικό σε μεγάλη περιπέτεια, καθώς συνελήφθη και του ασκήθηκε δίωξη σε βαθμό κακουργήματος, ενώ τα οικογενειακά του παρατράγουδα έγιναν πρώτο θέμα των κουτσομπολιών όχι μόνο στο νησί, αλλά και σε όλες τις αστυνομικές υπηρεσίες της περιφέρειας στην οποία υπηρετεί!

Οι πληροφορίες γι’ αυτή την υπόθεση, που ξεκινά από μια «ροζ» ιστορία και καταλήγει στον ανακριτή, αναφέρουν ότι την περασμένη Πέμπτη ο αστυνομικός και η σύζυγός του έτρωγαν σε οικογενειακό τραπέζι, όταν μεταξύ τους ξέσπασε καβγάς. Ο σύζυγος ζήτησε εξηγήσεις από τη νεαρή γυναίκα του για τις υποψίες που είχε και τότε έγινε το… σώσε!

Εκείνη αρνήθηκε τα πάντα, όμως ο αστυνομικός, που ήταν «λαγωνικό», είχε ήδη ονόματα και στοιχεία, και η άρνησή της τον έκανε να εκραγεί. Ακολούθησε μια φαινομενική ηρεμία, όμως το πρωί της Κυριακής ο ένστολος ζήτησε πρωινή υπηρεσία ως οδηγός υπηρεσιακού οχήματος. Με αυτό ακολούθησε τον νεαρό εραστή, που και εκείνος είναι έγγαμος με παιδί. Ξαφνικά, κατά τη διάρκεια της… παρακολούθησης, ο αστυνομικός πάτησε το γκάζι και έπεσε με φόρα πάνω στο όχημα του εραστή προκαλώντας του μεγάλη ζημιά.

Οι δύο άνδρες καβγάδισαν, καθώς στο αυτοκίνητο ήταν και το παιδί του νεαρού, που κινδύνεψε να τραυματιστεί. Έτσι, έφτασαν στο σημείο άλλοι αστυνομικοί, που αναγκάστηκαν να συλλάβουν τον συνάδελφό τους, σχημάτισαν ποινική δικογραφία σε βάρος του για απόπειρα ανθρωποκτονίας από πρόθεση και τον παρέπεμψαν στον εισαγγελέα. Χθες το πρωί ο υπαξιωματικός πέρασε το κατώφλι του ανακριτή της περιφέρειας όπου υπηρετεί, όμως από τις καταθέσεις των εμπλεκομένων η υπόθεση περιπλέχτηκε περισσότερο.

Και οι δύο πλευρές έδωσαν διαφορετική εκδοχή και απέδωσαν το επεισόδιο σε παρανόηση. Βέβαια, οι Αρχές συνεχίζουν την έρευνα εν μέσω αντιφατικών καταθέσεων, καθώς πέρα από όσα τού καταλογίζονται, ο ένστολος βρισκόταν εν ώρα υπηρεσίας και με όχημα της ΕΛ.ΑΣ. Όποια και να είναι η εξέλιξη, πάντως, ο αστυνομικός, ο εραστής και η άπιστη σύζυγος έγιναν η «καυτή» ιστορία της περιοχής, που επισκίασε και την καραντίνα.

Δείτε επίσης: Ποια είναι αλήθεια για τον κορωνοϊό; Προκαλούν απορίες οι αντιφατικές εκτιμήσεις-οδηγίες των ειδικών

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This