Ο Όμιλος Ιατρικού Αθηνών είναι και στα δύσκολα ΕΔΩ με υπευθυνότητα και περηφάνια! (video)

Must Read

Η πανδημία που «χτύπησε» ολόκληρο τον πλανήτη έφερε στην πρώτη γραμμή της άνισης αυτής μάχης τους γιατρούς, τους νοσηλευτές τους επιστήμονες αλλά και τις υπηρεσίες υγείας ανά τον κόσμο, δημιουργώντας μία νέα πραγματικότητα που βρίσκεται ακόμα σε εξέλιξη.

Ναι! Τα δεδομένα διαφοροποιήθηκαν και συνεχίζουν να διαμορφώνονται ραγδαία, όμως κάποιες αξίες παραμένουν σταθερές, γιατί ο πολίτης ξέρει πως μπορεί να συνεχίσει να τις εμπιστεύεται.

Και μια τέτοια «σταθερή αξία», είναι αυτή του Ομίλου Ιατρικού Αθηνών που μέσα από μια την μικρή ιστορία μίας ιατρού που δίνει την καθημερινή της μάχη, απέναντι στην πανδημία δείχνει ότι είναι πάντα ένα βήμα μπροστά, και στα δύσκολα διασφαλίζοντας ότι όλες οι υπηρεσίες του, παρέχονται με απόλυτη ασφάλεια και εξειδικευμένους ελέγχους.

Και η σύντομη περιήγηση μέσα από αυτό τη μικρή ιστορία δείχνει ότι οι άνθρωποι του Ιατρικού Κέντρου Αθηνών είναι εκεί για τους πολίτες και στα δύσκολα, με υπερηφάνεια και υπευθυνότητα!

Δείτε το βίντεο:

Για τον Όμιλο Ιατρικού Αθηνών, η ασφάλεια των ασθενών, των εργαζομένων, αλλά και των επισκεπτών αποτελεί προτεραιότητα. Για τον λόγο αυτό προχώρησε άμεσα σε εφαρμογή ειδικών μέτρων από την έναρξη της υγειονομικής κρίσης με στόχο την διασφάλιση της ασφάλειας προσωπικού, ασθενών και επισκεπτών. Παράλληλα, ενίσχυσε το Εθνικό Σύστημα Υγείας, παρέχοντας στη διάθεση του Υπουργείου Υγείας την Κλινική Περιστερίου για νοσηλεία ασθενών (μη covid-19) ώστε να υπάρχουν διαθέσιμες κλίνες για περιστατικά covid-19 στα νοσοκομεία αναφοράς.

Όλες οι κλινικές του Ομίλου Ιατρικού Αθηνών συνέχισαν τη λειτουργεία τους βάση των υποδείξεων του Υπουργείου Υγείας και του ΕΟΔΥ και σήμερα μπορούν ξανά να παρέχουν υψηλού επιπέδου υπηρεσίες υγείας στους ασθενείς που θα τις επισκεφθούν.  

Ο Όμιλος Ιατρικού Αθηνών, είναι ο κορυφαίος ιδιωτικός πάροχος υγειονομικής περίθαλψης στην Ελλάδα και τη Νοτιοανατολική Ευρώπη. Ο Όμιλος διαθέτει 8 υπερσύγχρονα νοσοκομεία με χωρητικότητα 1.200 κλινών και συνεργάζεται με περισσότερους από 2.800 ιατρούς όλων των ειδικοτήτων, με διεθνή σταδιοδρομία στην Ευρώπη και στις ΗΠΑ. Απασχολεί περισσότερους από 3.000 υπαλλήλους πλήρους απασχόλησης και συνεργάζεται με τα πιο επιφανή Πανεπιστήμια και Οργανισμούς του Κόσμου. Ιδρύθηκε το 1984 από τον Δρ. Γ. Αποστολόπουλο και ανήκει και διευθύνεται από την οικογένεια Αποστολόπουλου, καθιστώντας το, το μοναδικό Όμιλο Υγείας στην Ελλάδα που ανήκει σε ελληνικά συμφέροντα.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This