Ο γνωστός δραπέτης Δαναός σε νέες «περιπέτειες»! Νοίκιασε διαμέρισμα παριστάνοντας συνάδελφο του… Σωτήρη Τσιόδρα

Must Read

Να επωφεληθεί από τον θετικό αντίκτυπο που έχει στον κόσμο η προβολή του Σωτήρη Τσιόδρα, ο οποίος μας ενημερώνει καθημερινά για τις εξελίξεις της νόσου του κορωνοϊού, θέλησε ο παλιός γνώριμος των αστυνομικών Αρχών Κωνσταντίνος Γιαλούρης ή Δαναός, ο οποίος νοίκιασε ένα διαμέρισμα στο κέντρο της Αθήνας παριστάνοντας στον συνταξιούχο ιδιοκτήτη του τον… συνάδελφο του καθηγητή Λοιμωξιολογίας!

Ο 46χρονος τραγουδιστής και επί 18 χρόνια δραπέτης εμφανίστηκε στις αρχές Απριλίου στον ηλικιωμένο, ο οποίος διέθετε προς ενοικίαση το διαμέρισμα από την πλατφόρμα του Airbnb και του συστήθηκε ως… λοιμωξιολόγος από τη Θεσσαλονίκη με «βαρύ» βιογραφικό και διασυνδέσεις, ο οποίος τάχα κλήθηκε από τον Ευαγγελισμό να παράσχει τις γνώσεις του στην αντιμετώπιση του κορωνοϊού!

Μάλιστα, ισχυρίστηκε ότι τα έξοδά του καλύπτονται από το νοσηλευτικό ίδρυμα και ζήτησε από τον συνταξιούχο ιδιοκτήτη του ακινήτου να τον διευκολύνει παραχωρώντας του έναν φορητό υπολογιστή για να αποφύγει να μεταφέρει την οικοσυσκευή του, όπως του ανέφερε.

Επικοινωνιακός και με άνεση στον λόγο, ο Κωνσταντίνος Γιαλούρης παραμύθιασε τον ιδιοκτήτη ότι δήθεν διατηρεί διασυνδέσεις με πολιτικά πρόσωπα, γνωστούς δημοσιογράφους και άλλες προσωπικότητες κύρους. Η συμφωνία ολοκληρώθηκε με τη διάθεση του διαμερίσματος για έναν μήνα και, αφού ο «λοιμωξιολόγος» έδωσε την αστυνομική του ταυτότητα στον ιδιοκτήτη, πήρε το κλειδί του ακινήτου και τον φορητό υπολογιστή.

Δεκάδες καταχωρήσεις για απάτες

Όμως, ο καιρός περνούσε και τα χρήματα για την καταβολή του ενοικίου δεν είχαν κατατεθεί στον λογαριασμό του ιδιοκτήτη, με τα τηλεφωνήματά του προς τον «ευυπόληπτο λοιμωξιολόγο» να πυκνώνουν. Τότε, για να κάμψει τις όποιες ανησυχίες του, ο 46χρονος του έστειλε μέσω εφαρμογών φωτογραφίες του με πρόσωπα της πολιτικής ζωής με πλούσια ιστορία στον κοινοβουλευτισμό και έντονη παρουσία στα ΜΜΕ.

Ωστόσο, η ανησυχία του συνταξιούχου άρχισε να εντείνεται όταν ο «λοιμωξιολόγος» τού έκλεισε ραντεβού στο διαμέρισμά του για να του παραδώσει τα κλειδιά και τον φορητό υπολογιστή, αλλά όταν πήγε δεν τον βρήκε εκεί. Τότε, ο ηλικιωμένος επικοινώνησε με το νοσοκομείο αναζητώντας τον, για να ενημερωθεί εμβρόντητος ότι στον Ευαγγελισμό δεν υπήρχε σχέση εργασίας με συμβεβλημένο λοιμωξιολόγο με τα στοιχεία που είχε στη διάθεσή του!

Από τη διαδικτυακή έρευνα που έκανε το θύμα για να διαπιστώσει αν πράγματι ήταν σημαντική προσωπικότητα αυτός που είχε επιλέξει το διαμέρισμά του για διαμονή, βρήκε δεκάδες καταχωρίσεις με φωτογραφίες και το όνομά του, όχι όμως για επιστημονικά επιτεύγματα αλλά για… απάτες!

Σύμφωνα με την εφημερίδα Espresso όπως αντιλήφθηκε ο συνταξιούχος, ο 46χρονος εντόπιζε τις αδυναμίες των θυμάτων του, στα οποία κατάφερνε να γίνεται αρεστός και, όταν αποκτούσε οικειότητα μαζί τους, κατάφερνε να τους αποσπά χρήματα ως «δανεικά», τα οποία όμως γίνονταν «αγύριστα»!
Με αυτόν τον τρόπο ζούσε με ανέσεις χωρίς να πληρώνει δεκάρα! Ο άτυχος ιδιοκτήτης κατέφυγε στις αστυνομικές Αρχές και κατήγγειλε τον λοιμωξιολόγο «μαϊμού», ενώ είναι πλέον αποφασισμένος να κινηθεί νομικά σε βάρος του και, βέβαια, να διεκδικήσει και τα αντικείμενα που παρακράτησε.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This