Παρασκευή, 5 Μαρτίου 2021

Γκάλοπ: Δεν ανησυχεί ένας στους τρεις Έλληνες από την επιδημία! Το 65% θεωρεί πως θα επηρεαστεί οικονομικά

Την άποψη των πολιτών για τα μέτρα που έχουν ληφθεί για τον κορωνοϊό κατέγραψε νέα δημοσκόπηση από την Pulse για τον ΣΚΑΪ.

Συγκεκριμένα, στο ερώτημα «πόσο σας ανησυχεί η επιδημία του κορωνοϊού», πολύ ή αρκετά απάντησε το 63%, μέτρια το 20%, λίγο ή ελάχιστα το 13%.

pulse

Όσον αφορά το «πόσο έχουν επηρεάσει η επιδημία και τα μέτρα την οικονομική κατάσταση της οικογένειας», το 53% απάντησε πως έχουν επηρεαστεί πολύ ή αρκετά, 19% μέτρια και 23% λίγο, ελάχιστα έως καθόλου.

pulse

Στην ερώτηση «πόσο πιστεύετε ότι θα επηρεάσουν την οικονομική σας κατάσταση τα μέτρα» το 66% απάντησε πολύ ή αρκετά, το 15% μέτρια και 13% λίγο, ελάχιστα έως καθόλου.

pulse

Για την χαλάρωση των μέτρων και αν έγινε την κατάλληλη στιγμή, το 15% θεωρεί ότι έγινε νωρίτερα απ’ ότι θα έπρεπε, το 63% πιστεύει ότι έγινε την κατάλληλη στιγμή και το 13% θεωρεί ότι τα μέτρα χαλάρωσης λήφθηκαν αργότερα απ’ ότι θα έπρεπε.

Στο ερώτημα «Πώς αξιολογείτε τις αποφάσεις και τις ενέργειες της κυβέρνησης για τον κορωνοϊό;» το 47% απάντησε σίγουρα θετικά, το 28% μάλλον θετικά, το 12% μάλλον αρνητικά και το 8% σίγουρα αρνητικά.

pulse

Όσο για τη στάση του ΣΥΡΙΖΑ και τις προτάσεις του στην επιδημία το 44% την κρίνει θετικά και το 50% αρνητικά.

Δείτε εδώ εδώ ολόκληρη την έρευνα της Pulse για τον ΣΚΑΪ.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ