Παπαδιά από τη Σαμοθράκη έραψε και μοίρασε 1.200 μάσκες για τον κορωνοϊό!

Must Read

Για να προστατεύσει τους συντοπίτες της από την απειλή του κορωνοϊού, η πρεσβυτέρα Κωνσταντίνα Γιαταγάνη από τη Σαμοθράκη προχώρησε σε μια αξιέπαινη κίνηση. Με τη βοήθεια των τριών παιδιών της και του ιερέα συζύγου της κατασκεύασε 1.200 υφασμάτινες μάσκες και τις μοίρασε στο Κέντρο Υγείας του νησιού, στο Λιμεναρχείο, στον Δήμο, στην Αστυνομία, ακόμα και σε περαστικούς που συναντούσε στον δρόμο!

«Μια μέρα, εκεί που καθόμουν και έβλεπα τηλεόραση και είχα αγχωθεί με τον κορωνοϊό, μου ήρθε η ιδέα να αρχίσω να ράβω μάσκες. Παρήγγειλα τα υφάσματα, τα λάστιχα και έτσι ξεκίνησα» ανέφερε η δυναμική παπαδιά στη Δέλτα Τηλεόραση. Όπως είπε στη συνέχεια, στην αρχή έραψε 600 μάσκες, όμως λόγω της αυξημένης ζήτησης αποφάσισε στη συνέχεια να ράψει άλλες τόσες!

«Το ένα μου παιδί σιδέρωνε τις μάσκες, το άλλο με βοηθούσε να κόβουμε τα μέτρα. Ο σύζυγός μου με βοήθησε να κόψουμε τα λαστιχάκια. Δηλαδή, είχα βοήθεια!» κατέληξε η κυρία Γιαταγάνη, η οποία ακόμα και σήμερα δέχεται κλήσεις από ανθρώπους που της ζητούν μάσκες!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This