Τετάρτη 16/6/2021

Παπαδιά από τη Σαμοθράκη έραψε και μοίρασε 1.200 μάσκες για τον κορωνοϊό!

Για να προστατεύσει τους συντοπίτες της από την απειλή του κορωνοϊού, η πρεσβυτέρα Κωνσταντίνα Γιαταγάνη από τη Σαμοθράκη προχώρησε σε μια αξιέπαινη κίνηση. Με τη βοήθεια των τριών παιδιών της και του ιερέα συζύγου της κατασκεύασε 1.200 υφασμάτινες μάσκες και τις μοίρασε στο Κέντρο Υγείας του νησιού, στο Λιμεναρχείο, στον Δήμο, στην Αστυνομία, ακόμα και σε περαστικούς που συναντούσε στον δρόμο!

«Μια μέρα, εκεί που καθόμουν και έβλεπα τηλεόραση και είχα αγχωθεί με τον κορωνοϊό, μου ήρθε η ιδέα να αρχίσω να ράβω μάσκες. Παρήγγειλα τα υφάσματα, τα λάστιχα και έτσι ξεκίνησα» ανέφερε η δυναμική παπαδιά στη Δέλτα Τηλεόραση. Όπως είπε στη συνέχεια, στην αρχή έραψε 600 μάσκες, όμως λόγω της αυξημένης ζήτησης αποφάσισε στη συνέχεια να ράψει άλλες τόσες!

«Το ένα μου παιδί σιδέρωνε τις μάσκες, το άλλο με βοηθούσε να κόβουμε τα μέτρα. Ο σύζυγός μου με βοήθησε να κόψουμε τα λαστιχάκια. Δηλαδή, είχα βοήθεια!» κατέληξε η κυρία Γιαταγάνη, η οποία ακόμα και σήμερα δέχεται κλήσεις από ανθρώπους που της ζητούν μάσκες!

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ