Τα καταστήματα άνοιξαν και υποδέχτηκαν τους πελάτες με ατμοκαθαριστές και αποστειρωτές (video)

Must Read

Τα καταστήματα ανέβασαν τα ρολά τους μετά από σχεδόν 2 μήνες και υποδέχτηκαν τους καταναλωτές που βγήκαν στα μαγαζιά για να κάνουν τις πρώτες αγορές τους μετά από 52 ημέρες «λουκέτου».

Οι καταστηματάρχες που είχαν προετοιμαστεί για τη νέα πραγματικότητα, εξοπλίστηκαν με τα κατάλληλα μέτρα προφύλαξης για τους υπαλλήλους αλλά και τους πελάτες τους. Ο τρόπος δοκιμής ρούχων και παπουτσιών έχει αλλάξει καθώς μετά από κάθε δοκιμή, τα ενδύματα και τα υποδήματα απολυμαίνονται με ατμοκαθαριστές και αποστειρωτές. 

Η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική για το προσωπικό και υπάρχει αυστηρή σύσταση και για τους πελάτες, ενώ αντισηπτικά βρίσκονται άφθονα στην είσοδο των καταστημάτων. Ορισμένα καταστήματα χρησιμοποιούν αποστηρωτές με ακτίνες UVC, ενώ όταν το κατάστημα κλείσει, τα ρούχα θα απολυμαίνονται με ειδικές λάμπες.

Στα μαγαζιά που πωλούν υποδήματα, οι πελάτες θα φορούν καλτσάκια τα οποία θα πετάγονται αμέσως μετά τη χρήση ενώ τα παπούτσια που δεν θα αγοραστούν θα απολυμαίνονται με αντισηπτικά μαντηλάκια.

Οι πελάτες και οι εργαζόμενοι πρέπει να τηρούν αποστάσεις ασφαλείας ενώ η τα επιτρεπόμενα άτομα ανά κατάστημα θα προκύπτουν από τα τετραγωνικά μέτρα του χώρου. Σε ένα κατάστημα 20 έως 100 τετραγωνικών μέτρων μπαίνουν 4 άτομα συν ένα άτομο ανα 10 τετραγωνικά μέτρα. Ενώ, σε μεγαλύτερα των 100 τετραγωνικών μέτρων μπαίνουν 12 άτομα συν 1 άτομο ανά 15 τετραγωνικά μέτρα.

Στα περισσότερα καταστήματα, υπάρχουν στην είσοδο οι απαραίτητες οδηγίες προφύλαξης και λειτουργίας. 

https://www.youtube.com/watch?v=MkXs5yvlSkw

https://www.youtube.com/watch?v=Yx9vwroao-0

https://www.youtube.com/watch?v=cNYzVo8HViM

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This