Δίωξη στον 52χρονο για το τηλεφώνημα «παγίδα» στην αστυνομία από την πλατεία Κυψέλης

Must Read

Δίωξη ασκήθηκε στον 52χρονο άνδρα για το τηλεφώνημα που πυροδότησε τα επεισόδια που μεταξύ αστυνομικών και 200 ατόμων που βρίσκονταν στην πλατεία Κυψέλης, το βράδυ του Σαββάτου.

Ο 52χρονος άνδρας κάλεσε στις αστυνομικές αρχές και ζητούσε βοήθεια ισχυριζόμενος ότι δέχτηκε επίθεση από ληστές. Σύμφωνα με την αστυνομία, όταν οι άνδρες πλησίαζαν στο σημείο, τηλεφώνησαν στον 52χρονο ο οποίος φέρεται να τους απάντησε «Είμαι στην πλατεία, κινδυνεύω».

Οι αστυνομικοί έφτασαν στο σημείο και εκεί ξεκίνησε ένταση μεταξύ των ανδρών της ασφάλειας και των συγκεντρωμένων ατόμων οι οποίοι προχώρησαν σε επίθεση ενάντια των αστυνομικών με πέτρες και ξύλα, ενώ εκείνοι απάντησαν με χρήση χημικών.

Σύμφωνα με τις αστυνομικές αρχές, οι άνδρες της ασφάλειας κάλεσαν εκ νέου τον 52χρονο, το κινητό του οποίου είχε απενεργοποιηθεί.

Οι αρχές εντόπισαν τον 52χρονο άνδρα που είναι μόνιμος κάτοικος Κυψέλης και προχώρησαν στη σύλληψη του, ενώ σε βάτος του ασκήθηκε ποινική δίωξη σε βαθμό πλημμελήματος για το αδίκημα της ψευδούς καταγγελίας στις αρχές. Ο κατηγορούμενος αφέθηκε ελεύθερος και αναμένεται να δικαστεί όταν αρθούν τα μέτρα λόγω της πανδημίας για τα ποινικά δικαστήρια. 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This