Οίκος ανοχής λειτουργούσε στην Αμαλιάδα παρά το lockdown – Οι πελάτες έμπαιναν από την πίσω πόρτα!

Must Read

Το… έλα να δεις γινόταν σε οίκο ανοχής στην Αμαλιάδα, ο οποίος λειτουργούσε παράνομα, αν και είχε κλείσει, στο πλαίσιο των μέτρων για τον κορωνοϊό!

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Espresso, αν και δήθεν είχαν κατεβάσει τα ρολά, η ιδιοκτήτρια και μία εργαζόμενη φρόντιζαν να βγαίνει κανονικά το… μεροκάματο, κανονίζοντας μέσω τηλεφώνου τα ραντεβού με τους πελάτες που έμπαιναν από την πίσω πόρτα, κατόπιν συνεννόησης για την ακριβή ώρα, αδιαφορώντας κι εκείνοι με τη σειρά τους για τις απαγορεύσεις.

Όμως, οι δύο γυναίκες δεν πρόσεχαν ιδιαίτερα, με αποτέλεσμα τα… σούρτα φέρτα να πέσουν στην αντίληψη των περιοίκων και το σούσουρο να μην αργήσει να φτάσει στα αυτιά των αστυνομικών, που αποφάσισαν να διαπιστώσουν άμεσα τι συνέβαινε με τη συγκεκριμένη επιχείρηση.

Έτσι, ακολουθώντας την τακτική που συνηθίζεται από τις Aρχές σε αυτές τις περιπτώσεις, ένας από τους αστυνομικούς της Ασφάλειας επικοινώνησε τηλεφωνικά με την υπεύθυνη του οίκου παριστάνοντας τον πελάτη, ο οποίος ενδιαφερόταν να συνευρεθεί ερωτικά με την αλλοδαπή ιερόδουλη.

Χωρίς καθυστερήσεις, ο… πελάτης έκλεισε ραντεβού για τις πρωινές ώρες της Δευτέρας. Όταν ο αστυνομικός πήγε στον οίκο ανοχής διαπίστωσε ότι η επιχείρηση λειτουργούσε κανονικά, παρά τις απαγορεύσεις, και κατόπιν αποκάλυψε την ταυτότητά του.

Αμέσως ειδοποίησε τους συναδέλφους του στο Τμήμα Ασφαλείας Ήλιδας, οι οποίοι πέρασαν χειροπέδες στις δύο γυναίκες (συγκεκριμένα στην Ελληνίδα υπεύθυνη του οίκου ανοχής και την αλλοδαπή ιερόδουλη), «διότι λειτουργούσαν και εργάζονταν στον οίκο ανοχής κατά παράβαση των μέτρων που ισχύουν για τη λειτουργία καταστημάτων και επιχειρήσεων, στο πλαίσιο πρόληψης ασθενειών», σύμφωνα με την ανακοίνωση της Αστυνομίας, ενώ θα πληρώσουν και τα βαριά διοικητικά πρόστιμα.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This