Χλωμό να «σπάσουν» τα λουκέτα νωρίτερα από τον Ιούνιο στα καταστήματα εστίασης

Must Read

Πως και πως περιμένουν όλοι να ανοίξουν και πάλι τα καταστήματα εστίασης που θα μας κάνουν να νιώσουμε πως επιστρέφουμε πραγματικά στην καθημερινότητα, έστω κι αν αυτή θα είναι με πολλούς περιορισμούς. Οι ελπίδες για να σπάσουν τα λουκέτα νωρίτερα από την 1η Ιουνίου, πάντως, εξανεμίζονται καθώς πρέπει να συνυπολογιστούν προηγουμένως τα στοιχεία από τα πρώτα βήματα της άρσης των μέτρων, τα  οποία εμφανίζονται περίπου 10 μέρες μετά από κάθε βήμα.

Η Κυβέρνηση δείχνει να μην βιάζεται να… ρισκάρει και ο υφυπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Νίκος Παπαθανάσης, μιλώντας στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» του ΑΝΤ1 υποστήριξε πως η εστίαση και τα εμπορικά κέντρα είναι προγραμματισμένα να ανοίξουν την 1η Ιουνίου και είναι απίθανο να λειτουργήσουν νωρίτερα.

Ο υφυπουργός τόνισε ακόμα πως η κίνηση στην αγορά είναι ικανοποιητική, ενώ ερωτηθείς για τις τιμές και τα φαινόμενα αισχροκέρδειας, είπε ότι καθημερινά διενεργούνται περίπου 500 έλεγχοι από τα αρμόδια όργανα.

Ακόμα, τόνισε ότι είναι σημαντικό να συνεχίσουμε να πειθαρχούμε στους κανόνες, και συμπλήρωσε πως η εστίαση δεν μπορεί να λειτουργήσει με αποστάσεις 3 μέτρων και γι’ αυτό τις επόμενες μέρες θα συμφωνηθούν και θα ανακοινωθούν νέοι κανόνες λειτουργίας

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This