Θεσσαλονίκη: Επεισόδια στην πλατεία Καλλιθέας, μετά από αστυνομική επέμβαση για να διαλύσει το πλήθος (video)

Must Read

Σοβαρά επεισόδια έγιναν χθες μετά τα μεσάνυχτα στην Θεσσαλονίκη, μεταξύ αστυνομικών και συγκεντρωμένων στην πλατεία Καλλιθέας στην Ανω Πόλη. Όλα ξεκίνησαν όταν τα ΜΑΤ πήραν εντολή να πάνε στην πλατεία και να απομακρύνουν τους κόσμο που είχε μαζευτεί εκεί δημιουργώντας συνθήκες συγχρωτισμού, καθώς δεν τηρούσαν την αποστάσεις.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει το GrTimes, οι αστυνομικοί υποστήριξαν πως όταν προσπάθησαν να διαλύσουν το πλήθος δέχτηκαν πέτρες και άλλα αντικείμενα.

Έτσι, ξεκίνησε ένα κυνηγητό στους γύρο δρόμους, ενώ οι αστυνομικές δυνάμεις χρησιμοποίησαν –όπως είπαν οι νεαροί που ήταν συγκεντρωμένοι στην πλατεία -φωτοβολίδες κρότους λάμψης και χημικά σπρέι.

Μάλιστα, πολλοί από τους νεαρούς ανέφεραν με αναρτήσεις τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, πως υπήρξε αστυνομική βία και μάλιστα δημοσίευσαν και κάποιες φωτογραφίες για να το αποδείξουν.

Σύμφωνα με την αστυνομία δεν υπήρξαν προσαγωγές ή τραυματισμός ατόμων, υπήρξαν φθορές σε τζαμαρία σούπερ μάρκετ στην οδό Ολυμπιάδος και στον Ιερό Ναό Παναγίας Λαοδηγήτριας.
Δείτε τα βίντεο:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This