Συγκλονιστικό βίντεο με 17χρονο που πέφτει από τον Φάρο της Ναυπάκτου (video) 

Must Read

Για ένα στοίχημα που έβαλε ένας 17χρονος παραλίγο να χάσει τη ζωή του. Όπως αναφέρει το npress o νεαρός έβαλε ένα στοίχημα 10 ευρώ πως μπορεί να πηδήξει από τον φάρο που βρίσκεται στο λιμάνι της Ναυπάκτου της Ναυπάκτου. Ωστόσο, όπως φαίνεται και από το βίντεο ο νεαρός δίσταζε.

Aπό το περιβάλλον του 17χρονου αναφέρθηκε πως δεν είχε πηδήξει ποτέ από εκεί ψηλά, ενώ γενικά δεν ήταν και πολύ «της θάλασσας» και μάλιστα χθες το μεσημέρι πήγε με τρεις φίλους για μπάνιο και δεν ήθελε να κολυμπήσει, με αποτέλεσμα να τον πέταξουν στο νερό οι άλλοι δύο. Αυτό έγινε το μεσημέρι.

Σύμφωνα με το npress, όταν το βράδυ ανέβηκε στις πολεμίστρες για το στοίχημα δεν είχε σκοπό να πηδήξει. Σύμφωνα με το npress, ακόμα κι εκεί ψηλά δίσταζε κι έκανε πίσω, αλλά από κάποιο λάθος υπολογισμό της στιγμής βρέθηκε στο κάτω μέρος του τείχους, στο τσιμέντο. Το περιστατικό έχει καταγραφεί σε βίντεο, με τις εικόνες να είναι σοκαριστικές, γι΄αυτό και η επίμαχη στιγμή έχει «κοπεί». Το παιδί τραυματίστηκε άσχημα στη μέση και τον αστράγαλο.

Το “ευχαριστώ” της μητέρας

Σήμερα το πρωί η μητέρα του νεαρού, ευχαρίστησε τον Θεό που το παιδί της επέζησε από αυτό το φρικτό περιστατικό και τον κόσμο για την συμπαράσταση του. Με ένα άρθρο της, η ίδια ευχήθηκε «να είναι το τελευταίο παιδί που κάνει αυτό το λάθος». Άφησε όμως αιχμές για τις αρχές που απουσίαζαν …

Συγκεκριμένα έγραψε:

«Ευχαριστώ πολύ για την συμπαράσταση του απλού κόσμου???και μόνο αυτό!!!!Οι αρχές ΑΠΏΝ!!!!ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΉΣΩ ΤΟΝ ΘΕΌ ΠΟΥ ΤΟΝ ΆΦΗΣΕ ΝΑ ΖΗΣΕΙ❤️❤️ΕΛΠΊΖΩ να είναι το τελευταίο παιδί που το κάνει αυτό το λάθος..

Λίγο προσοχή ζητείται από τις αρχές της πόλης…

Επίσης, ανεβάζοντας την εικόνα με το παιδί της στην άκρη του Φάρου, γράφει: «Αυτό το παιδί δεν το είδε κανείς? Το λιμάνι ήταν γεμάτο από κόσμο…»

Πηγή: npress

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This