Ιωάννης Μάζης για μεταναστευτικό: «Αν το συνηθίσουμε λίγο δεν θα υπάρχουμε» (video)

Must Read

Την άποψη του για την διαχείριση του μεταναστευτικού εξέφρασε ο καθηγητής Γεωπολιτικής και διεθνολόγος, Ιωάννης Μάζης μιλώντας στην εκπομπή «Εκτός γραμμής» στον Alpha.

«Θα βάλουμε μυαλό; Θα ξυπνήσουμε; Δημιουργούμε αυτή τη στιγμή μεγάλες ενότητες οι οποίες ουσιαστικά θα εξελιχθούν σε προάστια», σχολίασε ο κ. Μάζης για τις δομές φιλοξενίας.

«Απ’οτι άκουσα θα έχουν μέσα τέμενος, σχολείο, νοσοκομείο, ένα σωρό διευκολύνσεις.Θα φτάσει σε 5.000 ανθρώπους και αυξανομένων των ροών θα φτάσουν και 15.000. Τι θα κάνουμε; Θα πρέπει να τις διευρύνουμε με την ίδια λογική. Θα καταλήξουμε δηλαδή να κάνουμε ζώνες μουσουλμανικού θρησκεύματος σε όλη την Ελλάδα, τις οποίες θα πρέπει να εντάξουμε» ανέφερε ο κ. Μάζης.

Στην ερώτηση του δημοσιογράφου για το αν θα πρέπει να τελικά να το συνηθίσουμε, ο καθηγητής Γεωπολιτικής και διεθνολόγος, Ιωάννης Μάζης, απάντησε χαρακτηριστικά «Όχι γιατί αν το συνηθίσουμε σε λίγο δεν θα υπάρχουμε, είναι πάρα πολύ απλό».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This