29-5-2020

Παρέα παρενόχλησε δυο κοπέλες και ήρθε στα χέρια με άλλους νεαρούς – Οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα με μαγιό και σορτσάκια

Ξινό βγήκε το μπάνιο για μια παρέα  νεαρών που πήγε να δροσιστεί σε παραλία της Επανομής Θεσσαλονίκης. Τα επτά  αγόρια ηλικίας 18-19 φέρονται να πείραξαν δυο κοπέλες, σύμφωνα με όσα κατήγγειλαν οι ίδιες. Τα δυο κορίτσια αφού διαπληκτίστηκαν με τους νεαρούς πήραν τηλέφωνο συγγενείς και φίλους που έφτασαν στην παραλία «Ποταμός» της Επανομής και ήρθαν στα χέρια με την παρέα που παρενόχλησε τις κοπέλες, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν ελαφρά κάποιοι νεαροί.

Στη συνέχεια κάποιοι από τη δεύτερη παρέα κατήγγειλαν τα όσα έγιναν στην αστυνομία, η οποία μετά από έρευνα στην περιοχή συνέλαβε τους επτά ταραξίες.

Όπως αναφέρει το ΑΠΕ, το μεσημέρι οδηγήθηκαν στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης, φορώντας οι περισσότεροι μαγιό και σορτσάκια. Εκτός από σωματικές βλάβες η δικογραφία τούς καταλογίζει ότι έκλεψαν κινητό τηλέφωνο και πινακίδες κυκλοφορίας αυτοκινήτων των ατόμων με τους οποίους συνεπλάκησαν. Η εισαγγελέας ποινικής δίωξης αποφάσισε να τους αφήσει ελεύθερους και διέταξε παράλληλα να διεξαχθεί προκαταρκτική εξέταση προκειμένου να διερευνηθεί το συμβάν και να αξιολογηθεί τότε η δικογραφία και οι πράξεις που τελέστηκαν.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

newsbreak.gr

FREE
VIEW