Tι απάντησε ο 17χρονος που έπεσε από τον φάρο Ναυπάκτου (video)

Must Read

Το βίντεο που κάνει τον γύρο του ελληνικού διαδικτύου και των ΜΜΕ, με τον 17χρονο να βουτάει στο κενό από τον φάρο Ναυπάκτου «πάγωσε»  όλη τη χώρα.

Ως από θαύμα, ο 17χρονος που φέρεται να έβαλε στοίχημα με τους φίλους του, σώθηκε από θαύμα με τραύματα στη μέση και το πόδι. 

Το αγόρι μίλησε στο «Live News» από το κρεβάτι του σπιτιού του και ανέφερε ότι δεν θυμάται τίποτα ενώ ευχαρίστησε όσους τον βοήθησαν και ενδιαφέρονται για την υγεία του: «Δε θυμάμαι τίποτα. ευχαριστώ πολύ όλους σας που νοιαστήκατε για μένα. Αλλά δε θυμάμαι τίποτα εγώ. Έχω χτυπήσει στη μέση και λίγο στο πόδι», είπε ο νεαρός, ενώ στην ερώτηση της δημοσιογράφου για το εάν έχει μετανιώσει για την πράξη του ο ίδιος απάντησε: «Ε ναι!».

Η μητέρα του μίλησε κι εκείνη και ανέφερε στο βίντεο φαίνονται από πίσω του αλλά δύο παιδιά αλλά δεν είναι σε θέση να ξέρει τι ακριβώς έχει συμβεί. Ευχαρίστησε τον άνθρωπο που βρέθηκε στο σημείο και βοήθησε έγκαιρα το παιδί της. 

Την ίδια ώρα, στη δημοσιότητα έχει βγει ένα βίντεο από το μοιραίο βράδυ όπου είχαν μαζευτεί πολλοί νεαροί που παρακολουθούσαν αυτή την απόπειρα.

Όπως φαίνεται κανένας από τους συνομήλικούς του δεν επιχείρησε να τον σταματήσει ή να τον αποτρέψει από την επικίνδυνη αυτή πράξη. Μάλιστα κάποιος ακούγεται να λέει «νομίζω ότι θέλει χειροκρότημα» ενώ κάποιος άλλος τον προτρέπει να πέσει με την κοιλιά. 

Την βουτιά – στοίχημα που παραλίγο να στοιχίσει τη ζωή στον νεαρό, όπως φαίνεται έχουν επιχειρήσει και άλλοι νεαροί στο παρελθόν, με σκοπό να αποδείξουν στους φίλους τους ότι δεν φοβούνται να πέσουν.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This