Νέα προμήθεια WiSPR για το Γερμανικό Στρατό

Must Read

Η Intracom Defense (IDE) υπέγραψε σύμβαση ύψους 1 εκ. Ευρώ με τη γερμανική Krauss Maffei Wegmann (KMW) για την προμήθεια συστημάτων επικοινωνίας WiSPR.

Η νέα αυτή σύμβαση αποτελεί επιπρόσθετη προμήθεια αριθμού συστημάτων WiSPR για χρήση από το Γερμανικό Στρατό, στην οποία συμπεριλαμβάνονται και σταθμοί για εκπαιδευτική χρήση σε διαφορετικές διαμορφώσεις οχημάτων.

Το σύστημα WiSPR συνεχίζει την επιτυχημένη εξαγωγική πορεία του λόγω της πρωτοποριακής απόδοσής του στις επικοινωνίες οχημάτων και της διαλειτουργικότητάς του τόσο με παλαιότερης τεχνολογίας συστήματα όσο και με σύγχρονα συστήματα ΙΡ, ενισχύοντας αισθητά την επίγνωση της τακτικής κατάστασης των πληρωμάτων.

Σχετικά με την IDE

H IDE, ηγέτιδα Ελληνική εταιρεία στους τομείς της Άμυνας και Ασφάλειας, είναι θυγατρική της Intracom Holdings, από τους μεγαλύτερους τεχνολογικούς ομίλους στην Ελλάδα, με σημαντική διεθνή δραστηριότητα. Η IDE σχεδιάζει και κατασκευάζει προϊόντα που ενσωματώνουν τεχνολογίες αιχμής που αναπτύσσονται στην εταιρία, στους τομείς των τακτικών επικοινωνιών, διοίκησης, ελέγχου και πληροφοριών (C3I), υβριδικών συστημάτων ηλεκτρικής ισχύος, ηλεκτρονικά πυραυλικών συστημάτων, συστημάτων επιτήρησης, αναγνώρισης και ασφάλειας, μη-επανδρωμένων οχημάτων (UAV, USV), καθώς και λογισμικό αμυντικών εφαρμογών.

Η IDE περιλαμβάνεται στην επίσημη λίστα προμηθευτών του ΝΑΤΟ και συμμετέχει σε διεθνή προγράμματα ανάπτυξης και παραγωγής καθώς και σε διεθνείς συνεργασίες για την παραγωγή αμυντικού ηλεκτρονικού εξοπλισμού. Μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.intracomdefense.com

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This