Κυριακή 20/6/2021

Gas Boiler Installation: Η ολοκληρωμένη υπηρεσία εγκατάστασης λέβητα φυσικού αερίου από την Protergia

H νέα υπηρεσία βοηθά τα νοικοκυριά να εξοικονομήσουν χρήματα, εξασφαλίζοντας μια καθαρότερη μορφή ενέργειας, φιλικής προς το περιβάλλον

Το Gas Boiler Installation αποτελεί μια ολοκληρωμένη αξιόπιστη και «πράσινη» υπηρεσία που προσφέρει η Protergia, ο Τομέας Ηλεκτρικής Ενέργειας και Φυσικού Αερίου της εταιρείας Mytilineos.

Μέσω της συγκεκριμένης υπηρεσίας, τα νοικοκυριά μπορούν με μία απλή διαδικασία να αποκτήσουν πρόσβαση στο Φυσικό Αέριο, εξοικονομώντας χρήματα και εξασφαλίζοντας μια καθαρότερη μορφή ενέργειας, φιλικής προς το περιβάλλον.

Πέρα από τα ανταγωνιστικότερα, στην αγορά, προγράμματα Προμήθειας Φυσικού Αερίου της Protergia, η υπηρεσία Gas Boiler Installation περιλαμβάνει όλες τις απαραίτητες εργασίες για σύνδεση με το Φυσικό Αέριο, όπως τη μελέτη, την προμήθεια και τη νέα εγκατάσταση λέβητα.

Η υπηρεσία παρέχεται μέσω του δικτύου εξειδικευμένων συνεργατών της Protergia, προσφέροντας με ασφάλεια τις πολλαπλές χρήσεις του Φυσικού Αερίου, όπως θέρμανση, παροχή ζεστού νερού, μαγείρεμα, κλιματισμό.

Επιπλέον, μέσω ειδικής ηλεκτρονικής πλατφόρμας που είναι διαθέσιμη σε όλους, η Protergia δίνει τη δυνατότητα στον καθένα να μάθει εύκολα και γρήγορα ποιο είναι κόστος της επένδυσης για το δικό του σπίτι, την εξοικονόμηση που θα έχει σε σχέση με άλλες παραδοσιακές μορφές θέρμανσης και τον χρόνο απόσβεσης της επένδυσης.

  • Περισσότερες πληροφορίες παρέχονται με τη συμπλήρωση μιας απλής φόρμας ενδιαφέροντος εδώ.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ