Η Sunlight και το ReGeneration παρουσιάζουν την 1η Ακαδημία Μηχανικής Παραγωγής για νέους & νέες πτυχιούχους

Το πρόγραμμα προσφέρει στους υποψηφίους 90 ώρες εξειδικευμένης θεωρητικής και πρακτικής εκπαίδευσης στον περιζήτητο τομέα του Production Engineering

Must Read

Το ReGeneration, το μεγαλύτερο πρόγραμμα απασχόλησης και εκπαίδευσης για νέους & νέες πτυχιούχους, και η Sunlight, εταιρεία τεχνολογίας που ειδικεύεται στις ολοκληρωμένες και καινοτόμες λύσεις αποθήκευσης ενέργειας, παρουσιάζουν για πρώτη φορά τo «ReGeneration Academy on Production Engineering, powered by Sunlight», ένα πρωτοποριακό πρόγραμμα κατάρτισης στη Μηχανική Παραγωγή με στόχο την εκπαίδευση, εξειδίκευση, ενδυνάμωση και απασχόληση νέων πτυχιούχων.

Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα της Ακαδημίας έχει σχεδιαστεί από το ReGeneration και την Sunlight, και πραγματοποιείται υπό την καθοδήγηση της Code.Hub και την ακαδημαϊκή υποστήριξη του Athens Tech College. Απευθύνεται σε αποφοίτους Πολυτεχνικών Σχολών (Ηλεκτρολόγους Μηχανικούς, Μηχανολόγους Μηχανικούς, Χημικούς Μηχανικούς, Μηχανικούς Παραγωγής ή Περιβάλλοντος) και STEM (Φυσικών Επιστημών, Τεχνολογίας, Μηχανικής και Μαθηματικών), προσφέροντας στους υποψηφίους 90 ώρες εξειδικευμένης θεωρητικής και πρακτικής εκπαίδευσης.

Η συμμετοχή στην Ακαδημία θα δώσει στους/στις πτυχιούχους τη δυνατότητα να συμβάλλουν ουσιαστικά στις διαδικασίες παραγωγής μιας εταιρείας, τόσο από επιστημονικής-τεχνικής πλευράς (ως μηχανικοί δηλαδή), όσο και από διοικητικής. Επίσης, να ενημερωθούν για όλα τα πεδία της βιομηχανικής παραγωγής, να εξελίξουν και να ενδυναμώσουν τις ικανότητές τους, δουλεύοντας δίπλα στους καλύτερους του κλάδου.

Πιστή στο όραμα να παρέχει ενέργεια που βασίζεται στη γνώση και να είναι πηγή ενδυνάμωσης, η Sunlight επενδύει στη δημιουργία της επόμενης γενιάς στελεχών, που θα συμβάλλουν στην αποστολή της εταιρείας να αναπτύσσει καινοτόμες λύσεις και εφαρμογές που βελτιώνουν τις ζωές των ανθρώπων.

Οι ενδιαφερόμενοι/ες μπορούν να ενημερωθούν για τις προϋποθέσεις συμμετοχής και να υποβάλλουν τις αιτήσεις τους μέσω του: https://www.regeneration.gr/regen-academy/production-engineering-sunlight

Οι αιτήσεις συμμετοχής θα παραμείνουν ανοιχτές έως τις 23 Νοεμβρίου 2021 στις 14:00, ενώ το πρόγραμμα θα διαρκέσει 6 εβδομάδες (13 Δεκεμβρίου 2021 – 4 Φεβρουαρίου 2022) και θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά σε περιβάλλον ψηφιακής τάξης.

Σημειώνεται ότι θα δοθεί προτεραιότητα σε υποψηφίους που διαμένουν στη Βόρεια Ελλάδα, καθώς οι ευκαιρίες απασχόλησης αφορούν κυρίως σε θέσεις στην περιοχή.

  • Σχετικά με τη Sunlight

Η Sunlight είναι μέλος του Ομίλου Olympia, ενός διεθνούς επενδυτικού Ομίλου με παρουσία σε 10 χώρες. Με 30 χρόνια εμπειρίας στην αγορά αποθήκευσης ενέργειας, η Sunlight αποτελεί μία από τις πρωτοπόρες εταιρείες στην παγκόσμια παραγωγή βιομηχανικών μπαταριών και συστημάτων αποθήκευσης ενέργειας, με εξαγωγές σε 100 χώρες και υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις κι εργοστάσια παραγωγής σε Ελλάδα, Ιταλία και ΗΠΑ.

H Sunlight επενδύει στην έρευνα και την ανάπτυξη εφαρμογών για τις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας, τις μεταφορές, τις υπηρεσίες logistics, τα οχήματα αυτοματοποιημένης καθοδήγησης (AGVs), και τη ναυτιλία. Ως εταιρεία που διαθέτει προσαρμοστικότητα και ευελιξία, συνδυάζει τα «Μεγάλα Δεδομένα» (Big Data) με τις εξελίξεις της τεχνολογίας (όπως Machine Learning, Customer Personalization), με στόχο να δημιουργήσει πρωτοποριακά προϊόντα που εξυπηρετούν τους πελάτες και βελτιώνουν τη ζωή όλων.

  • Σχετικά με το ReGeneration

Το ReGeneration είναι το μεγαλύτερο και πιο πολυσυμμετοχικό πρόγραμμα απασχόλησης και εκπαίδευσης στην Ελλάδα, με στόχο τη δημοκρατικοποίηση της ευκαιρίας των νέων πτυχιούχων για μετα-πανεπιστημιακή εκπαίδευση και επαγγελματική σταδιοδρομία στη χώρα μας. Αποτελεί μια δράση των Global Shapers Athens Hub, πρωτοβουλία του World Economic Forum, και δημιουργήθηκε με σκοπό να συμβάλλει στην νεανική απασχολησιμότητα, στη γεφύρωση του χάσματος δεξιοτήτων και στην καταπολέμηση της νεανικής ανεργίας, και του «brain drain».

Απευθύνεται σε ταλαντούχους νέους πτυχιούχους όλων των ειδικοτήτων, μέχρι 29 ετών, με 0-3 χρόνια προϋπηρεσίας, που ενδιαφέρονται να κάνουν τα πρώτα τους επαγγελματικά βήματα και να ξεχωρίσουν στην Ελλάδα. Προσφέρει 6μηνη (κατ’ ελάχιστον) αμειβόμενη απασχόληση σε πολυεθνικές και μικρομεσαίες εταιρείες στην Ελλάδα, 32 ώρες εκπαίδευσης σε ήπιες δεξιότητες, ενώ μέσω του ReGeneration Academy προσφέρονται εκατοντάδες ώρες απόκτησης και αναβάθμισης δεξιοτήτων σε τεχνολογίες αιχμής και κλάδους με έλλειψη, 25 ώρες κοινωνικής προσφοράς σε επιλεγμένες ΜΚΟ και πρόγραμμα mentoring με καταξιωμένα στελέχη της αγοράς.

Μέχρι σήμερα περισσότεροι από 2.250 νέοι και νέες πτυχιούχοι έχουν τοποθετηθεί σε οργανικές θέσεις εργασίας, σε περισσότερες από σε 820+ εταιρείες, πανελλαδικά, με το ποσοστό ανανέωσης συνεργασίας των εταιρειών με τους υποψηφίους να ανέρχεται στο 92%. Πρόκειται για ένα πρόγραμμα μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα που υποστηρίζεται από τους Coca-Cola, The Coca-Cola Foundation, The Hellenic Initiative και Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This