Παιχνίδια με αριθμούς

Must Read

Τα αριθμοπαιχνίδια είναι πολύ δημοφιλή σε όλον τον πλανήτη και εμφανίζονται σε πάρα πολλές παραλλαγές. Ας δούμε τα δημοφιλέστερα παιχνίδια στην Ελλάδα για τα οποία έχει την αποκλειστικότητα ο ΟΠΑΠ.

ΤΖΟΚΕΡ

Το τζοκερ Ξεκίνησε την Κυριακή 16 Νοεμβρίου 1997 και λόγω των πολύ υψηλών κερδών που προσφέρει έγινε το δημοφιλέστερο αριθμοπαιχνίδι στην Ελλάδα. Έχουν διεξαχθεί πάνω από 2.500 κληρώσεις και έχει δημιουργήσει πολλούς εκατομμυριούχους. Η κλήρωση του τζοκερ πραγματοποιείται κάθε Τρίτη, Πέμπτη και Κυριακή, δηλαδή γίνονται τρεις κληρώσεις τη βδομάδα. Κάθε απλή στήλη ΤΖΟΚΕΡ κοστίζει 0.50 €. Κάθε απλή στήλη αποτελείται από πέντε αριθμούς από το 1 έως το 45 και έναν αριθμό από το 1 έως το 20.

Η πρώτη κατηγορία νικητών που έχει και τα μεγαλύτερα κέρδη αντιστοιχεί στις επιτυχίες 5+1. Όταν δεν προκύπτει νικητής γίνεται ΤΖΑΚ ΠΟΤ και το διανεμόμενο ποσό μεταφέρεται στην επόμενη κλήρωση. Τον Φεβρουάριο του 2017 ένας νικητής κέρδισε λίγο πάνω από 16 εκατομμύρια Ευρώ μετά από πολλά διαδοχικά ΤΖΑΚ ΠΟΤ. Ο παίκτης έχει την επιλογή να συμπληρώσει περισσότερους αριθμούς σε κάθε πεδίο είτε με πλήρη συστήματα είτε με τυποποιημένα.

ΛΟΤΤΟ

Πριν την εισαγωγή του ΤΖΟΚΕΡ ήταν το δημοφιλέστερο αριθμοπαιχνίδι στην Ελλάδα. Ξεκίνησε στις 5 Δεκεμβρίου 1990. Έχουν διεξαχθεί πάνω από 3.000 κληρώσεις και έχει κάνει πλούσιος πάρα πολλούς παίκτες όλα αυτά τα χρόνια. Η κλήρωση του ΛΟΤΤΟ πραγματοποιείται κάθε Τετάρτη και Σάββατο, δηλαδή γίνονται δύο κληρώσεις τη βδομάδα. Κάθε απλή στήλη ΛΟΤΤΟ κοστίζει 0.50 €. Κάθε απλή στήλη αποτελείται από έξι αριθμούς από το 1 έως το 49.

Η πρώτη κατηγορία νικητών που έχει και τα μεγαλύτερα κέρδη αντιστοιχεί στις έξι επιτυχίες. Όταν δεν προκύπτει νικητής γίνεται ΤΖΑΚ ΠΟΤ και το διανεμόμενο ποσό μεταφέρεται στην επόμενη κλήρωση. Τον Ιανουάριο του 2010 ένας νικητής κέρδισε 7.5 εκατομμύρια Ευρώ μετά από πολλά διαδοχικά ΤΖΑΚ ΠΟΤ. Ο παίκτης έχει την επιλογή να συμπληρώσει περισσότερους από έξι αριθμούς είτε με πλήρη συστήματα είτε με τυποποιημένα.

ΠΡΟΤΟ

Ξεκίνησε στις 10 Ιουνίου 1992 λίγο μετά το ΛΟΤΤΟ. Έχουν διεξαχθεί πάνω από 2.350 κληρώσεις από τότε. Η κλήρωση του ΠΡΟΤΟ πραγματοποιείται κάθε Τρίτη, Πέμπτη και Κυριακή, δηλαδή γίνονται τρεις κληρώσεις τη βδομάδα αμέσως μετά την κλήρωση του ΤΖΟΚΕΡ. Κάθε απλή στήλη ΤΖΟΚΕΡ κοστίζει 0.50 € και αντιστοιχεί σε έναν επταψήφιο αριθμό από το 0 έως το 9.999.999. Η πρώτη κατηγορία νικητών που έχει και τα μεγαλύτερα κέρδη αντιστοιχεί στα επτά ίδια ψηφία. Όταν δεν προκύπτει νικητής γίνεται ΤΖΑΚ ΠΟΤ και το διανεμόμενο ποσό μεταφέρεται στην επόμενη κλήρωση.

EXTRA-5

Ξεκίνησε στις 25 Νοεμβρίου 2002 και έχουν διεξαχθεί πάνω από 11.000 κληρώσεις. Καθημερινά πραγματοποιούνται δύο κληρώσεις, στις 15:00 και στις 19:00. Κάθε απλή στήλη του EXTRA-5 κοστίζει 0.50 € και αποτελείται από πέντε αριθμούς από το 1 έως το 35. Όπως και τα προηγούμενα το extra 5 ανήκει στην κατηγορία των παινιδιών της ΟΠΑΠ. Η πρώτη κατηγορία νικητών αντιστοιχεί στις πέντε επιτυχίες. Κάθε πεντάρι κερδίζει από 50.000 € και δεν γίνεται ΤΖΑΚ ΠΟΤ όταν δεν προκύπτει νικητής σε κάποια κλήρωση.

SUPER-3

Ξεκίνησε μαζί με το EXTRA-5  στις 25 Νοεμβρίου 2002 και έχουν διεξαχθεί πάνω από 48.500 κληρώσεις. Καθημερινά πραγματοποιούνται δέκα ηλεκτρονικές κληρώσεις οι οποίες ξεκινάνε στις 10:00 το πρωί και τελειώνουν στις 21:00. Κάθε απλή στήλη του SUPER-3 κοστίζει 0.50 €. Από κάθε ηλεκτρονική κλήρωση προκύπτει ένας τριψήφιος αριθμός από το 000 έως το 999. Τα κέρδη ανά κατηγορία είναι προκαθορισμένα. Συγκεκριμένα ο τριψήφιος αριθμός σε σειρά έχει απόδοση 600 και ο τριψήφιος ΧΩΡΙΣ ΣΕΙΡΑ έχει απόδοση 200 αν τα τρία ψηφία είναι διαφορετικά μεταξύ τους ή 200 αν υπάρχουν κοινά.

ΑΛΛΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ

Υπάρχουν δύο ακόμα παιχνίδια αριθμών του ΟΠΑΠ τα οποία είναι επίσης δημοφιλή στους παίκτες των πρακτορείων. Το ένα είναι το ΚΙΝΟ στο οποίο διεξάγονται ηλεκτρονικές κληρώσεις κάθε πέντε λεπτά και το άλλο το Power Spin στο  οποίο διεξάγονται  ηλεκτρονικές κληρώσεις κάθε τέσσερα λεπτά.

Βρείτε όλες τις τελευταίες κληρώσεις του τζοκερ στο numbers.gr, καθώς επίσης και χρήσιμα στατιστικά από τα υπόλοιπα παιχνίδια του ΟΠΑΠ (κινο, λόττο, super 3, extra 5, προτο, powerspin και Πάμε Στοίχημα).

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή Στήριξης: 1114 | Παίξε Υπεύθυνα

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This