Η BD ΕΛΛΑΣ χορηγός του 8th MedTech Conference

Must Read

Η BD ΕΛΛΑΣ συμμετείχε με την ιδιότητα του χορηγού στο 8th MedTech Conference με τίτλο «Η ιατρική τεχνολογία μετά την πανδημία» που πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία στο ξενοδοχείο Divani Caravel, την Τρίτη, 1 Νοεμβρίου 2022.

Το συνέδριο, το οποίο συντόνισε ο δημοσιογράφος Αιμίλιος Νεγκής έθεσε στο προσκήνιο της δημόσιας συζήτησης τις μεγάλες προκλήσεις που αντιμετωπίζουν όσοι δραστηριοποιούνται στην αγορά ιατροτεχνολογικών προϊόντων, με στόχο να βρεθούν λύσεις στα χρόνια προβλήματα που ταλανίζουν τον κλάδο και ιδίως, να συζητηθούν προτάσεις που θα δώσουν νέα δυναμική στη χρήση καινοτόμων τεχνολογιών στο χώρο της υγείας.

Παράλληλα, στο πλαίσιο του 8th MedTech Conference πραγματοποιήθηκε Κλειστή Συνάντηση Εργασίας με την συμμετοχή του Υπουργού Υγείας, κ. Θάνου Πλεύρη,  του Προέδρου της Εθνικής Κεντρικής Αρχής Προμηθειών Υγείας,  κ. Άρη Αποστόλου και του Προέδρου του ΣΕΙΒ, κ. Δημήτρη Νίκα.  Μεταξύ των στελεχών από την αγορά υγείας που συμμετείχαν στη συνάντηση αυτή, ήταν και ο Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος της BDI Greece, κ. Μανώλης Τριποδιανός. 

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος της BDI Greece συμμετείχε ως ομιλητής στο Στρογγυλό Τραπέζι I του συνεδρίου με θέμα το «Σύστημα προμηθειών των νοσοκομείων», ύστερα από πρόσκληση της Οργανωτικής Επιτροπής.

Μετά το πέρας του συνεδρίου ο κ. Μανώλης Τριποδιανός δήλωσε:  «Με μεγάλη χαρά συμμετείχαμε ως χορηγοί στη σημερινή εκδήλωση, η οποία έδωσε την ευκαιρία σε επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται εδώ και χρόνια στην αγορά της υγείας να καταθέσουν την εμπειρία τους και να μιλήσουν για τις προκλήσεις του «επιχειρείν» στην αγορά ιατροτεχνολογικών συσκευών και  προϊόντων.

Ως BD, εδώ και χρόνια πιστεύουμε και επενδύουμε σε καινοτόμες τεχνολογικά λύσεις και προϊόντα με συστηματικό και οργανωμένο τρόπο, εκτιμώντας ότι η επένδυση στις νέες τεχνολογίες αποφέρει μακροπρόθεσμα πολλαπλά οφέλη τόσο στο εθνικό σύστημα υγείας, όσο και στους ασθενείς. Τις θέσεις αυτές είχαμε την ευκαιρία να παρουσιάσουμε και μπροστά στην ηγεσία του Υπουργείου Υγείας, εκτιμώντας ότι μέσα από τον ουσιαστικό διάλογο μπορούμε να οδηγηθούμε σε βέλτιστες πρακτικές που θα θέσουν τα θεμέλια της ανάπτυξης και της προόδου για την επόμενη μέρα στο χώρο της υγείας».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This